Header Ads


Unlabelled Αυτούς θέλει η ΑΕΚ!

Αυτούς θέλει η ΑΕΚ!


Η AEK έχει προκρίνει τρία ονόματα για να καλύψει την θέση «3». Ντούλκις, Κένεντι και Μος στο προσκήνιο.


Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της χθες (8/2), αν και δεν έπαιξε καλά κόντρα στην Γιουβέντους. Στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει και πάλι, και έτσι να πάρει το ειστήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα το ανακάτεμα της τράπουλας, όσον αφορά στο ρόστερ, συνεχίζεται. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες του από την Κίνα, ώστε να έρθει να πιάσει δουλειά στην «Ενωση», ενώ τον δρόμο προς την Ιταλία και την Ρέτζιο Εμίλια αναμένεται να πάρει ο Τζαουάντ Ουίλιαμς.

Η ΑΕΚ στην θέση του Ουίλιαμς θα πάρει «3άρι» και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA τρία είναι τα ονόματα, που έχει στη λίστα της.

Ο ένας είναι ο Λιθουανός, Ντεϊβίντας Ντούλκις, τον οποίο ήθελε και πέρυσι η ΑΕΚ. Ο Ντούλκις παίζει στην ισπανική Ομπραντόιρο και οι άνθρωποι της ΚΑΕ κοιτάζουν να τον βγάλουν από το συμβόλαιό του, κάτι, που δεν είναι εύκολο.

 Το ίδιο προσπαθούν και στη περίπτωση του πολύ έμπειρου, του 33χρονου, Ντέιβιντ Μος, ο οποίος παίζει στην Μπρέσια.

Ο Μος είναι πολύ γνώριμός μας, καθώς για χρόνια ολόκληρα έπαιζε στην Σιένα και την Αρμάνι.



Και τέλος στη μικρή λίστα του Ζντοβτς είναι και ο Ντι Τζέι Κένεντι, ο οποίος εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Κίνας με την Γκουανγκζού. Ο Κένεντι είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.98 και έχει και μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία.




Μέχρι αύριο το θέμα αυτό με την θέση «3» αναμένεται να έχει τελειώσει χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για άλλον παίκτη, αφού η ΑΕΚ μάς έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.