Header Ads


Unlabelled Πιθανή η απόλυση του Ρανιέρι!

Πιθανή η απόλυση του Ρανιέρι!


Ορατό θεωρεί το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει καν τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Λέστερ ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως ο ίδιος δήλωσε σε γνωστό βρετανικό Μέσο. 


Ο Ιταλός κόουτς πραγματοποίησε την προηγούμενη σεζόν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά «θαύματα» των τελευταίων ετών κατακτώντας με τις «αλεπούδες» την Πρέμιερ Λιγκ, για το δε επίτευγμά του αυτό παρέλαβε πριν λίγες εβδομάδες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς για το 2016, ενώ παράλληλα, προκρίθηκε φέτος με την ομάδα του και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τερματίζοντας μάλιστα, πρώτος στον όμιλο.

Παρ’ όλα αυτά, με τη Λέστερ δύο μόλις βαθμούς πάνω από τη 18η θέση που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ. ο έμπειρος τεχνικός των περυσινών πρωταθλητών Αγγλίας γνωρίζει πολύ καλά τη... μοίρα των προπονητών έπειτα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων (κάτι εξάλλου που του συνέβη σχετικά πρόσφατα, στον προηγούμενο της Λέστερ σταθμό της καριέρας του, την Εθνική Ελλάδος), για αυτό και δεν αποκλείει την απόλυσή του από τον σύλλογο, στον οποίο εργάζεται.

«Τα πάντα είναι πιθανά. Η προηγούμενη σεζόν ήταν τελείως διαφορετική. Κάθε απόφαση του διαιτητή, όλα μας τα σουτ δοκάρι και... μέσα, κάθε πρώτο σουτ που κάναμε έμπαινε γκολ, οι αντίπαλοι έχαναν ευκαιρίες, τα εναντίον μας πέναλτι δεν ήταν πέναλτι και τα πέναλτι υπέρ μας ήταν! Φέτος όλα πάνε στραβά, όμως πρέπει να παλέψουμε για τους εαυτους μας. Όταν όλα πάνε καλά, υπάρχει πολύς κόσμος που θα σου πει «μπράβο». Είναι πολύ εύκολο έτσι», είπε ο Ρανιέρι.

*england365.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.