Header Ads


Τρελαμένος με την ΑΕΚ ο Αραούχο - Έστειλε «μήνυμα» στον Μελισσανίδη!

Τρελαμένος με την ΑΕΚ ο Αραούχο - Έστειλε «μήνυμα» στον Μελισσανίδη!


Διαβάστε τι δήλωσε μετά το ντεμπούτο του!


Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ με κεφαλιές απέναντι στον Λεβαδειακό και μετά το ματς εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει και μετά το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

«Δεν περίμενα τέτοιο ντεμπούτο, είχα πέντε χρόνια να σκοράρω με το κεφάλι! Είμαι πολύ χαρούμενος, από την πλευρά μου θα προσπαθώ να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου και είμαι ικανοποιημένος που κατάφερα και τη βοήθησα να νικήσει απόψε. Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ, ώστε τον Ιούνιο να μπορέσω να μείνω εδώ για έναν ακόμη χρόνο.

Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος, μίλησα ήδη με τον πατέρα μου, το έχω πει και στον κύριο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε περισσότερο από όλους να με πείσει να έρθω εδώ. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, ώστε να πείσω τον Πρόεδρο μέχρι το καλοκαίρι να με κρατήσει για έναν χρόνο περισσότερο», δήλωσε ο 25χρονος άσος της Ένωσης στην κάμερα του Cosmote Sport μετά τη λήξη του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.