Header Ads


Unlabelled Τέτοια γιούχα σε παίκτη στο Καραϊσκάκη είχε χρόνια ν' ακουστεί - Διάβασε ποιον ...περιποιήθηκε η εξέδρα

Τέτοια γιούχα σε παίκτη στο Καραϊσκάκη είχε χρόνια ν' ακουστεί - Διάβασε ποιον ...περιποιήθηκε η εξέδρα


Σχεδόν όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι από αγανάκτηση για να τον αποδοκιμάσει, αφού είναι γεγονός ότι πραγματοποίησε μία τραγική εμφάνιση και, βεβαίως, δεν ήταν η πρώτη...


Μπορεί ο Πάουλο Μπέντο να του δίνει συνεχώς ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο ίδιος δε δικαιώνει για κανέναν λόγο τον προπονητή του με την απόδοσή του στο γήπεδο.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος όχι μόνο έχασε το ...άχαστο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά γενικότερα είχε μία πολύ αρνητική παρουσία που ανάγκασε μέχρι και τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον αποδοκιμάσει πολύ έντονα.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών έκραξαν ουκ ολίγες φορές τον Παραγουανό άσο για τις λάθος επιλογές του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η μεγαλύτερη και πιο ηχηρή αντίδραση υπήρξε κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

Όταν ο Πάουλο Μπέντο πήρε το ...μήνυμα από την εξέδρα και αποφάσισε 10 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα να τον αντικαταστήσει, σχεδόν όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και αποδοκίμασε με πρωτοφανή τρόπο τον παίκτη, ενώ αντιθέτως ξέσπασε σε επιδοκιμασίες για τον Μπράουν Ιντέγιε που πέρασε στη θέση του.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν και μετά τη σημερινή απόδοση του Καρντόσο, αλλά κυρίως την άγρια γιούχα του κόσμου, θα συνεχίσει ο Πορτογάλος να εμπιστεύεται τον έμπειρο φορ...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.