Header Ads


Unlabelled Πότε ήταν η τελευταία «εξάρα» της ΑΕΚ

Πότε ήταν η τελευταία «εξάρα» της ΑΕΚ


Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει περισσότερα από έξι γκολ σε βάρος ομάδας της Α’ κατηγορίας, ενώ πριν από 14 μήνες η «Ένωση» διαλύσει με 6-0 ομάδα της Football League. 


Εντυπωσιακό χωρίς αμφιβολία είναι το χθεσινό 6-0 της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελευταία φορά που η «Ένωση» είχε διαλύσει με το ίδιο σκορ κάποια ομάδα ήταν πριν από 14 μήνες, συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου 2015, τον Πανελευσιανιακό σε επίπεδο Football League. Τότε δύο γκολ είχε πετύχει ο Μπουονανότε και από ένα οι Πλατέλλας, Γιόχανσον, Σοϊλέδης και Αραβίδης.

Όσον αφορά τώρα την πρώτη κατηγορία, η ΑΕΚ είχε πετύχει φτάσει στη νίκη με περισσότερα από 7 γκολ στις 9 Νοεμβρίου 2003, με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το ρόστερ ήταν γεμάτο από σημαντικές λύσεις.

Τότε ο «Δικέφαλος» είχε επικρατήσει με σκορ 7-2 του Ακράτητου, με τρία γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου, αυτογκόλ του Βασίλη Μπλέτσα των γηπεδούχων (34'), του Βασίλη Λάκη (57'), του Σωτήρη Κωνσταντινίδη (76') και του Δημήτρη Ναλιτζή (90+2').

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.