Header Ads


Unlabelled Ανεβάζουν ρυθμούς Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι

Ανεβάζουν ρυθμούς Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι


Ευχάριστα νέα για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς Ούγκο Αλμέιδα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι βρίσκονται πλέον κοντά στην επιστροφή τους σε αγωνιστική δράση.


Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε και ατομικό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ο Χουάν Μανουέλ Ντίας υποβλήθηκε σε θεραπεία και έκανε και ατομικό πρόγραμμα.

Ρεαλιστικός στόχος βέβαια του τεχνικού επιτελείου της Ένωσης είναι να έχει τους δύο έμπειρους διεθνείς στη διάθεσή του στο εντός έδρας ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου με τον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα... μέτωπα, ο Πατίτο Ροντρίγκες και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα και υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ηρακλή, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Χρήστος Αραβίδης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. H προπόνηση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 10.30.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.