Header Ads


Unlabelled Ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι η τελευταία… βόμβα της ΑΕΚ – Διαβάστε ποιος είναι ο επόμενος!

Ο Μαυροκεφαλίδης δεν είναι η τελευταία… βόμβα της ΑΕΚ – Διαβάστε ποιος είναι ο επόμενος!


Αποφασισμένος ο Μάκης Αγγελόπουλος να αλλάξει επίπεδο την Ένωση και να καταφέρει, φέτος κιόλας, να σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα. Διαβάστε τις μεταγραφικές εξελίξεις.


Τη μεταγραφή του Γενάρη είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η μπασκετική ΑΕΚ. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που επιστρέφει στην Ένωση από την Κίνα, είναι μία τεράστια προσθήκη και ουσιαστικά είναι μία μεταγραφή, που καθιστά την "Ενωση" από τα φαβορί για τη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου. Να σηκώσει κούπες και να φέρει την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Και επειδή έχασε το Κύπελλο Ελλάδας, τώρα… φουλάρει για την Ευρώπη.

Ο Μαυροκεφαλίδης άλλωστε, δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη. Είναι ότι θα επιτρέψει στην ομάδα του να λύσει ένα πολύ σοβαρό αγωνιστικό της πρόβλημα. Το πρόβλημα, που υπάρχει στην θέση "3"!

Αυτό θα γίνει με την ταυτόχρονη αποχώρηση από το ρόστερ του Τζαουάντ Ουίλιαμς. Ο Αμερικάνος θα είναι, όταν έρθει ο Μαυροκεφαλίδης, περιττός. Στο "4" υπάρχουν ήδη ο Σάκοτα με τον Μιλόσεβιτς, ενώ μπορεί να παίξει και ο Τσαλμπούρης και, βέβαια, ο Μαυροκεφαλίδης.

Ήδη μάλιστα η ΑΕΚ έχει ξεχυθεί στην αγορά για να βρει "3άρι". Και θέλει αυτός ο παίκτης να είναι καλός δημιουργός και όχι απαραίτητα καλός σουτέρ. Γιατί η ΑΕΚ έχει ήδη πολύ καλούς σουτέρ, όπως ο Βασιλειάδης, ο Ντίξον, ο Ούκιτς και ο ΜακΓκραθ…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.