Header Ads


Unlabelled Μήνυμα Μανόλο για το ντέρμπι και "ντόπες" στου παίκτες!

Μήνυμα Μανόλο για το ντέρμπι και "ντόπες" στου παίκτες!


Διαβάστε τι είπε στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης ο Ισπανός τεχνικός ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ήταν διαφορετική από τις συνηθισμένες, αφού η ομάδα γευμάτισε μαζί μετά από απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ.

Πριν από το τραπέζι, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στους παίκτες του βίντεο από το ματς της Δευτέρας με τον Ηρακλή και τους επεσήμανε τα λάθη τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Εν συνεχεία, ο Χιμένεθ τόνισε τη σημασία του ματς για την ΑΕΚ «ντοπάροντάς» τους ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και θέτοντας ως στόχο η νίκη.

«Αυτό το παιχνίδι τελείωσε για εμάς, το ξεχνάμε. Το μόνο που θέλω να κρατήσουμε είναι το πάθος που δείξαμε μετά το 2-1. Το μυαλό μας πλέον είναι μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρετε τι σημασία έχει αυτό το ματς και πόσο θέλουμε να το κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας. Το κεφάλι κάτω και σκληρή δουλειά τις επόμενες μέρες για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας», τόνισε ο Χιμένεθ.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος επεσήμανε ότι: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε να το κερδίσουμε, όπως κάναμε και πέρσι». Ο Χρήστος Αραβίδης από την πλευρά του τόνισε ότι: «Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.