Header Ads


Χιμένεθ: «Πρώτα νίκη με τον Ηρακλή και μετά ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρώτα νίκη με τον Ηρακλή και μετά ο Ολυμπιακός»


Μόνο το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο υπάρχει στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ, που τόνισε πως δεν σκέφτεται ακόμη το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. 



Απόλυτα συγκεντρωμένους θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, έστειλε σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο», επισημαίνοντας πως ακόμη δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, δήλωσε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα των κιτρινόμαυρων κατά το διάστημα της παρουσίας του στο πάγκο.

Αναλυτικά:
«Με τον Πλατανιά δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αφού εμείς πήγαμε για τη νίκη, αλλά στον αγώνα ρεβάνς θα κριθούν τα πάντα. Δεν μπορούμε αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι θετικό ή αρνητικό για μας. Θα φανεί στο ΟΑΚΑ όπου και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Όταν μπορούμε να παίξουμε καλά το κάνουμε, όταν πρέπει να δώσουμε μια μάχη τότε μαχόμαστε. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και τα αποτελέσματα θα κρίνουν τους στόχους μας».


Η άμυνα φέρνει τις επιτυχίες, γιατί η ΑΕΚ δεν δέχεται εύκολα γκολ; «Είναι η ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Για μένα είναι το ίδιο σημαντικά. Η άμυνα ξεκινάει από τον πρώτο επιθετικό και η επίθεση από τον τερματοφύλακα. Όλοι αμυνόμαστε και όλοι κάνουμε επίθεση μαζί».

Η ΑΕΚ παίζει όπως θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ; «Γνωρίζω ότι η ομάδα έχει απαιτήσεις. Αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και κάθε μας εμφάνιση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Τον ικανοποίησε το σύστημα 3-5-2 στα Χανιά; «Έμεινα ευχαριστημένος απ' την απόδοση της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το σύστημα. Για μένα το σύστημα δεν είναι το πλέον σημαντικό. Πάντα άλλωστε υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και θα το κάνουμε».

Μπορεί η ΑΕΚ να φύγει νικήτρια από το ματς με τον Ηρακλή; «Πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη. Κανένας δεν μπορεί να την εγγυηθεί, γιατί όσο τη θέλουμε εμείς τόσο τη θέλει και ο Ηρακλής. Πρέπει να την κυνηγήσουμε, να δώσουμε τη μάχη μας και να δείξουμε ότι την αξίζουμε».

Τον προβληματίζει η εικόνα της ομάδας εκτός έδρας; «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Στα τρία παιχνίδια που παίξαμε εκτός έδρας είχαμε μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Η μία απ' αυτές ήταν με την Ξάνθη, στο ματς που παίζαμε με δέκα παίκτες από τα πρώτα λεπτά. Πάντα αντιμετωπίζω όλα τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Πάντα θέλω να μπαίνουμε για τη νίκη».

Στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει από τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; «Σέβομαι το πάθος που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ για το ντέρμπι. Για μένα όμως το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό με το Ηρακλή. Μετά απ' αυτό το παιχνίδι θα δούμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.