Header Ads


Unlabelled «Τέλος ο Λουίς Ενρίκε – Αυτός ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα – Τον γουστάρει τρελά και ο Μέσι»!

«Τέλος ο Λουίς Ενρίκε – Αυτός ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα – Τον γουστάρει τρελά και ο Μέσι»!


Ποιος Βαλβέρδε; Άλλος ψήνεται για τον πάγκο των Μπλαουγκράνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λέσχης φίλων της ισπανικής ομάδας! Ποιος άσος παίζει 11άδα με μέσο;


Την άποψη ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα πρέπει να συνδέεται με την Μπαρτσελόνα, αλλά και ότι ο καταλληλότερος για να αναλάβει τους "μπλαουγκράνα" από το καλοκαίρι και μετά είναι ο Χόρχε Σαμπάολι.

Ο ιδρυτής της Λέσχης Φίλων Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ακόμα στη βαριά ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, στα λάθη που έχουν γίνει στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και στη μόνιμη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή που τον έφερε στην Μπαρτσελόνα ο μάνατζέρ του και προκαλεί ερωτηματικά.

"Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανείς και ήρθαμε προ εκπλήξεως. Ξέρουμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν, όπως η επιμονή του Λουίς Ενρίκε στη χρησιμοποίηση του Αντρέ Γκόμες. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δώσαμε τόσα χρήματα για να τον πάρουμε. Επίσης, φάνηκε ότι ήταν απροετοίμαστη και σωματικά και ψυχολογικά, με την Παρί να έχει καλύτερη ταχύτητα και καλύτερη φυσική κατάσταση", σχολίασε αρχικά ο Ιωάννης Κελλής και συμπληρωσε για το μέλλον του Λουίς Ενρίκε στην ομάδα:

"Πιστεύω ότι ο κύκλος του στην Μπαρτσελόνα έχει ολοκληρωθεί. Το αναφέρουν και τα καταλανικά ΜΜΕ, άλλωστε, ότι το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα αναμένεται να αλλάξει προπονητή".

Το όνομα του Βαλβέρδε βρίσκεται στην επικαιρότητα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

"Το όνομα του Βαλβέρδε στην επικαιρότητα της ομάδας το συντηρούν τα ελληνικά ΜΜΕ. Ο Βαλβέρδε έχει περάσει από την Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής, κι από την Ελλάδα ως πετυχημένος προπονητής. Και είναι όντως αξιόλογος. Αλλά έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, γιατί είναι ψυχοφθόρος! Επέστρεψε στην Ισπανία για να εργαστεί χωρίς πίεση. Θεωρώ ότι η καταλληλότερη λύση, μέχρι τώρα, είναι ο Σαμπάολι της Σεβίλλης. Τον γουστάρει τρελά και ο Μέσι".

Αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι χρειάζονται; Η τριάδα των Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ πώς σας φαίνεται;

"Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει βοήθεια πίσω από αυτή την τριάδα. Ο Νεϊμάρ, ο Μέσι και ο Σουάρες προσπαθούσαν να γυρίσουν πίσω για να πάρουν την μπάλα. Ο Ινιέστα που είχε συνεχόμενους τραυματισμούς και ο Μπουσκέτς ήταν ανέτοιμοι χθες. Επίσης, δεν καλύφθηκαν στην ομάδα κάποια κενά, με κυριότερο του Ντάνι Άλβες. Δεν ήταν ένα απλό δεξί μπακ, αλλά πολλά περισσότερα. Για παράδειγμα, τώρα ο Μέσι δεν έχει με ποιον να συνεργαστεί από δεξιά. Ο Αντρέ Γκόμες, από την άλλη, είναι μεταγραφή που έγινε μέσω του μάνατζέρ του, που συνεργάστηκε ξανά με την Μπαρτσελόνα μετά από 15 χρόνια, Όλα τα πρωτοσέλιδα στην Ισπανία ήταν έτοιμα για τη μεταγραφή του Αντρέ Γκόμες στη Ρεάλ και στις 12.01 πήγε στην Μπαρτσελόνα. Το να παίζει συνέχεια αυτός ο ποδοσφαιριστής, δημιουργεί ερωτηματικά".

Τι άλλο θα μπορούσαμε να πούμε για το αγωνιστικό κομμάτι;

"Έχουν έρθει παίκτες όπως ο Ράκιτιτς, που βάσει των χρημάτων που δαπανήθηκαν (18 εκ. ευρώ), είναι πολύ πετυχημένη μεταγραφή. Αλλά φέτος υπάρχει αλλαγή συμπεριφοράς προς το πρόσωπό του, από εκεί που ήταν αγαπημένο παιδί του Λουίς Ενρίκε, με την έλευση του Αντρέ Γκόμες βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Η απουσία του Μασεράνο μετράει, ενώ δεν έχει καλυφθεί το κενό του Τσάβι, που όντως ήταν δύσκολο να καλυφθεί. Αλλά θα μπορούσαν να βρούνε κάποιον παίκτη. Βλέπαμε χθες τον Βεράτι και δεν συγκρίνεται με τον Γκόμες ή άλλους ταλαντούχους μεν παίκτες, αλλά επενδύσεις για το μέλλον. Δεν είναι εικόνα Μπαρτσελόνα αυτή. Και γι' αυτή την εικόνα ευθύνεται ο πρόεδρος, ο τεχνικός διευθυντής και ο Λουίς Ενρίκε".



*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.