Header Ads


Unlabelled Αποκαλύψεις για το γήπεδο της ΑΕΚ και τις κινήσεις του Μελισσανίδη για τα χρήματα!

Αποκαλύψεις για το γήπεδο της ΑΕΚ και τις κινήσεις του Μελισσανίδη για τα χρήματα!


Πρώην πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μιλάει για τις τελευταίες εξελίξεις στο γηπεδικό κομμάτι, αλλά και για την εμφάνιση στο 2-2 με τον Ηρακλή.


Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Κώστας Γενεράκης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την εικόνα της φετινής ομάδας και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Η άποψη του για την φετινή ΑΕΚ:
«Δεν είναι η ΑΕΚ που ευελπιστούμε όλοι, ίσως ακόμη είναι νωρίς, δεν ξέρω. Είμαι πολύ επιφυλακτικός, ξέρετε τι παίκτες πέρασαν από την ΑΕΚ την εποχή που ήμουν εγώ. Αυτούς έχουμε με αυτούς θα πορευτούμε προς το παρόν, βλέπουμε την επόμενη σεζόν. Τώρα δεν βλέπω τίποτα καλύτερο, θα κυλήσει με δυσκολία η σεζόν. Βλέπετε οι ομάδες, από την μικρότερη έως την μεγαλύτερη, έχουν ευχέρεια στη δύναμη και το σκοράρισμα και ήρθε μια ακόμη ισοπαλία. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, όμως γίνονται διαδοχικά λάθη».

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του γηπέδου:
«Πιστεύω από στιγμή σε στιγμή θα έχουμε την άδεια στα χέρια μας, έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια, έχω… ρίξει χιλιάδες υπογραφές προς πάσα κατεύθυνση και πιστεύω ότι θα τελειώσει το θέμα».

Για την διαμάχη που υπάρχει με τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο:
«Πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συμβιβασμός. Είχα συζητήσει να πάω να τον συναντήσω εγώ και να του μιλήσω με αγάπη. Δεν είναι σωστό, δήμαρχος είναι, το γήπεδο θα γίνει οπωσδήποτε και θα πρέπει να τον υποδεχθούμε στο γήπεδο μας σαν δήμαρχο και θα έχει τη θέση που πρέπει. Δεν είναι σωστό και αυτός να αντιμάχεται συνέχεια την ΑΕΚ».

Για την χρηματοδότηση του γηπέδου:
«Το θέμα θα το λύσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχει υπ όψιν του όλα τα οικονομικά προβλήματα και πιστεύω κάνει τις ενέργειες για να αρχίσει το έργο και να ολοκληρωθεί σύντομα, είναι αισιόδοξος. Άμεσα θα δοθεί προτεραιότητα στις πληρωμές για να αρχίσουν τα έργα και η Περιφέρεια θα συνδράμει όπως έχει υποσχεθεί».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.