Header Ads


Unlabelled Γιόχανσον: «Είναι πολύ εύκολο να παίζεις με τον Σιμόες»

Γιόχανσον: «Είναι πολύ εύκολο να παίζεις με τον Σιμόες»


Μια από τις πιο ζεστές αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στην καριέρα του, είχε την ευκαιρία να κάνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον. 


Όχι με συμπαίκτες του, ούτε με παράγοντες του ποδοσφαίρου. Με πιτσιρικάδες. Μέσω SKYPE ο Σουηδός μέσος μίλησε με δύο τυχερά μέλη του νεοσύστατου AEK KIDS Club, που ζουν στο Λονδίνο. Πρόκειται για τα αδέρφια Θάνο και Κατερίνα Ξενουδάκη. 

Με την κουβέντα να ξεκινά από τις… εξάρες, να πηγαίνει στον Σιμόες και να καταλήγει στον… Ιμπραϊμόβιτς. «Θέλουμε να βάζετε έξι γκολ σε κάθε παιχνίδι» ήταν το πρώτο… αίτημα που εισέπραξε από τους δύο μικρούς φίλους της ομάδας ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους. 

«Οι πιο καλοί μου φίλοι στην ομάδα είναι ο Τσιγκρίνσκι και ο Πέκχαρτ» απάντησε ο Σουηδός άσος στο σχετικό ερώτημα και πρόσθεσε ανάμεσα στ’ άλλα: «Διασκεδάζω να παίζω δίπλα στον Αντρέ Σιμόες, είναι πολύ εύκολο να παίζεις μαζί του, μεγάλος ποδοσφαιριστής»

Απάντησε αρνητικά στο ερώτημα αν έχει παίξει ποτέ μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας και στην παρατήρηση ότι… «είσαι καλύτερος παίκτης από τον Ζλάταν» έσπευσε να απαντήσει: «Μακάρι να μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σας»… 

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον ανανέωσε το ραντεβού με τον Θάνο και την Κατερίνα Ξενουδάκη, όταν το καλοκαίρι θα έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα.

Αυτή η διαδικτυακή συνάντηση είναι μία από τις πρωτοποριακές δράσεις του νεοσύστατου AEK KIDS Club, αφού η παροχή ειδικών προνομίων και πρωτότυπων εκπλήξεων στα παιδιά – μέλη του θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. 

Ταυτόχρονα οι εγγραφές στο νεοσύστατο Fan Club των μικρών φίλων της ΑΕΚ ηλικίας 0-14 ετών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς έχοντας ήδη ξεπεράσει τις πεντακόσιες.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.