Header Ads


Unlabelled Ντέμης για την επέτειο Βάλνερ: «Όλο το θέμα ήταν η ΕΠΟ, παραπάνω δεν χρειάζεται να πω» (audio)

Ντέμης για την επέτειο Βάλνερ: «Όλο το θέμα ήταν η ΕΠΟ, παραπάνω δεν χρειάζεται να πω» (audio)


Στην επέτειο της υπόθεσης Βάλνερ -που εντέλει κόστισε το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ το 2008- αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τόνισε ότι είναι στενάχωρο να το συζητά αλλά στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε η ΕΠΟ 


Την στενάχωρη -όπως παραδέχθηκε- επέτειο της υπόθεσης Βάλνερ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα συμπληρώνονται εννέα χρόνια από το παιχνίδι που έχασε ο Ολυμπιακός από την Καλαμαριά (αλλά κατόπιν το κέρδισε στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ) ανέφερε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Θυμάμαι ότι τελείωσε το ματς και σε λίγα μόλις λεπτά κυκλοφόρησε η είδηση ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Βάλνερ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όλο το θέμα ήταν η ΕΠΟ. Αυτή έβγαλε το δελτίο, αυτή το έδωσε, αυτή δεν ενημέρωσε. Ο Ολυμπιακός το είδε, καλά έκανε και κατέθεσε την ένσταση, νομικά έχει δίκιο. Πριν φτάσουμε όμως εκεί η ΕΠΟ έπρεπε να κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν την έκανε. Παραπάνω δεν χρειάζεται να πω».

Απαντώντας, δε, για την προσφυγή στο CAS, σημείωσε: «Το CAS δεν αποφάσισε ότι η ΕΠΟ έκανε καλά τη δουλειά της, ούτε ότι δεν την έκανε. Ουσιαστικά δεν πήρε απόφαση. Τελοσπάντων, μην το τραβήξουμε, είναι στενάχωρο θέμα».

Πάντως ο Νικολαΐδης απέφυγε να συνδέσει την επέτειο με την κίνηση του Ολυμπιακού να καταθέσει ένσταση σε αγώνα ομάδων Κ-13, λέγοντας λακωνικά: «Ας μην κρίνουμε την πολιτική της κάθε ομάδας. Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική».



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.