Header Ads


Unlabelled Σάββας: «Έχω τα βίντεο με τα 11 πέναλτι που δεν έδωσαν στον Ολυμπιακό»

Σάββας: «Έχω τα βίντεο με τα 11 πέναλτι που δεν έδωσαν στον Ολυμπιακό»


O Σάββας Θεοδωρίδης έκανε ειδική αναφορά στους διαιτητές και ενόψει ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ μίλησε για τα 11 πέναλτι που δεν έχει πάρει ο Ολυμπιακός και τα έχει σε βίντεο.


Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στη Nova:

«Σήμερα ήταν το 20ό παιχνίδι και μας μένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος άλλες δέκα αγωνιστικές. Κερδίσαμε με 2-0, τα γκολ μπήκανε σχετικά πάρα πολύ γρήγορα, χαθήκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και λογικό είναι οι παίχτες να έχουνε το μυαλό τους στο παιχνίδι της Πέμπτης που είναι πάρα πολύ ουσιώδες παιχνίδι. Αφορά το Κύπελλο Ευρώπης και καταλαβαίνετε αν περάσουμε στον επόμενο γύρο είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να διαφημιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Την Κυριακή παίζουμε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδό της, εύχομαι να μαζευτούνε για μένα για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι ευτύχημα να γεμίσει το γήπεδο κι ας είναι αντίπαλοι θεατές. Εμάς δε μας ενδιαφέρει και δεν πάμε για μάχη, πάμε να παιχτεί ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, να' ναι άριστη η διαιτησία κι επιμένω σ' αυτό, να μην ξαναγίνει εκείνο το 1-0 το περσινό με τον Καλογερόπουλο διαιτητή. Εκείνο το αίσχος. Και το επιμένω αυτό το πράγμα και το λέω για να το ακούνε οι διαιτητοπατέρες, αυτοί που θα βάλουνε τους διαιτητές. Ή με τον Σιδηρόπουλο στον πρώτο γύρο που με τον Παναθηναϊκό έδωσε πέναλτι, το οποίο μόνο πέναλτι δεν ήταν και το παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά και με την ΑΕΚ δεν έκανε αποβολή παίκτου που 'παιξε τα δύο κυριότερα ματς, τα ντέρμπι, ο Σιδηρόπουλος. Τους το λέω των κυρίων αυτών, αυτά γίνανε, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αν θέλουν έχω τα βίντεο, έχω τα πάντα, όπως έχω τα βίντεο και τα 11 πέναλτι που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός και δεν του τα δώσανε, τα τέσσερα πέναλτι, τα οποία τα τρία δεν ήταν καν πέναλτι, όλα αυτά υπάρχουνε σε κασέτες, υπάρχουνε στοιχειοθετημένα και σε κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσω όλα γιατί η διαιτησία εξακολουθεί και είναι εχθρική για τον Ολυμπιακό. Εγώ απ' το παραμικρό σφύριγμα καταλαβαίνω πως διάκειται ο κάθε διαιτητής. Τελεία και παύλα. Αυτό της διαιτησίας να το ξεχάσουνε.

Τώρα έχει μπει και μια καινούρια μόδα στην ιστορία, μετά θα έρθω στο ματς, να τελειώσουμε πρώτα και με την ΑΕΚ. Εύχομαι να γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, πολύ μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, αυτός θα μαζέψει τον κόσμο, δεν είδα να μαζέψει τίποτα κόσμο η ΑΕΚ στα προηγούμενα παιχνίδια, τον Ολυμπιακό περιμένει για να ρεφάρει που λένε. Λοιπόν. Εύχομαι να μαζευτούνε όσο περισσότεροι μπορούνε και να γίνει ένα παιχνίδι με τέλεια διαιτησία, 50%-50% και μέσα οι φίλαθλοι μπορούν να φωνάζουνε όσο θέλουνε. Να μην μπουν μες στο γήπεδο και να μην πετάξουν φωτοβολίδες και κροτίδες, αυτά είναι που ή από' κει που βγαίνουν οι ομάδες απ' τα αποδυτήρια, να προσεχθεί κι εκείνος ο χώρος γιατί στο Κύπελλο Ελλάδος πέρσι αντιμετωπίσαμε τεράστια προβλήματα εκεί πέρα παρόλο που το γήπεδο υποτίθεται ότι γηπεδούχους ήταν ο Ολυμπιακός. Το' χανε φτιάξει κατά τέτοιο τρόπο ώστε βρεθήκαμε προ εκπλήξεων εκεί μέσα.

Τα λέω από τώρα για να προλάβω τα πάντα μέχρι την Κυριακή. Είναι αργά, αλλά δε θα μου δοθεί η ευκαιρία. Όταν παίξουμε το Κύπελλο Ευρώπης, θα ασχοληθούμε με την Ευρώπη. Τελεία και παύλα. Διαχωρίζω την Ευρώπη με την Ελλάδα.

Τώρα από εκεί και πέρα υπάρχει και μια καινούρια μόδα τώρα, πρέπει να προσέχουμε τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές. Μη με ρωτάτε παραπάνω. Εμείς θα ακουστούνε πράγματα, τα οποία είναι πραγματικότης και τα οποία θα τα χάσουν ορισμένοι. Δυστυχώς, πρέπει να προσέχουμε και τους οδηγούς των ταξί που κουβαλάνε τους διαιτητές και κατά την προσωπική μου γνώμη πιο καλά να συνοδεύονται από αστυνομία οι διαιτητές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Αυτά που σας λέω, τίποτα άλλο δεν να πω γι' αυτά τα πράγματα. Διότι όλα παρουσιάζονται αθώα κι από πίσω δεν ξέρει κανένας τι κρύβεται. Λοιπόν, αυτά είχα να σας πω, εύχομαι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη να έρθει όλος ο κόσμος εδώ, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και την Κυριακή θα δούμε μετά για την Κυριακή, είναι τρεις μέρες μετά, θα περιμένουμε, θα ξεκουραστεί η ομάδα, η ΑΕΚ δεν έχει και καμία πίεση, δεν έχει να δώσει και κανένα παιχνίδι τώρα ενδιάμεσα, ούτε ο Παναθηναϊκός, μόνο ο Ολυμπιακός έχει συνεχή παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε την κούραση ο προπονητής και όλοι εμείς να βοηθήσουμε τους παίκτες να ξεκουραστούνε, να κάνει σωστή διανομή ενδεκάδων και είμαι σίγουρος γι' αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.