Header Ads


Unlabelled Ο Ολυμπιακός φέρνει… 1 εκατομμύριο ευρώ στην ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός φέρνει… 1 εκατομμύριο ευρώ στην ΑΕΚ!


Πώς οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να γεμίσουν τα κιτρινόμαυρα ταμεία.


Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό στις 19 του μήνα, ήδη κυριαρχεί στις συζητήσεις σε Σπάτα και Μαρούσι. Μπορεί να προσπαθούν να μην το παραδεχτούν αυτό στην ΑΕΚ, αλλά είναι πραγματικότητα πως το μυαλό όλων βρίσκεται στους ερυθρόλευκους.

Ειδικά της διοίκησης που ξεκίνησε τις προετοιμασίες της, δηλαδή τα εισιτήρια. Είναι πολύ πιθανό από την Τρίτη (7/2) να ξεκινήσει η πώληση τους μέσω διαδικτύου και έτσι το αργότερο ως την Παρασκευή να αρχίσει και η διάθεσή τους στα εκδοτήρια.

Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος, με κάποιους αισιόδοξους μάλιστα να εκτιμούν πως από την Πέμπτη κιόλας τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Δεδομένου του ενθουσιασμού του κόσμου του Δικεφάλου μετά από τις εξάρες και τη βελτιωμένη εικόνας της ομάδας στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, γίνονται αισιόδοξες εκτιμήσεις για συγκέντρωση ακόμα και 50.000 οπαδών στο Ολυμπιακό Στάδιο! Αν υπολογίσουμε έναν μέσο όρο ανά εισιτήριο στα 20 ευρώ, τότε θα διαπιστώσουμε πως οι εισπράξεις θα εκτιναχθούν στο 1.000.000 ευρώ!

Μιλάμε για πολύ μεγάλο ποσό, χρήματα που πάνω – κάτω καλύπτουν όλα τα συμβόλαια των φετινών χειμερινών μεταγραφών (Αϊντάρεβιτς, Μεληκιώτης, Βράνιες, Αραούχο, Βινίσιους).

Πώς λοιπόν να μην «καίγονται» στην ΑΕΚ για τη μαζική προσέλευση του κόσμου. Ο οποίος, πέραν της οικονομικής ένεσης-τόνωσης, θα δώσει και ώθηση στην ομάδα, να διεκδικήσει τις πιθανότητές της απέναντι στους ερυθρολεύκους σε ένα σαφέστατα δύσκολο ματς.

Οι παίκτες του Δικεφάλου βέβαια έως τότε καλούνται να κάνουν το χρέος τους. Δηλαδή, να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη στην έδρα του Πλατανιά για το κύπελλο και ένα τρίποντο την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου, πως δύο σερί επιτυχίες θα διατηρήσουν υψηλό το ενδιαφέρον και το κίνητρο του κόσμου για την αναμέτρηση που θα ακολουθήσει με τους Πειραιώτες στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19 του μήνα.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.