Header Ads


«Μπαμ» με Αραούχο κυνηγάει η ΑΕΚ! (video)

«Μπαμ» με Αραούχο κυνηγάει η ΑΕΚ! (video)


Επιθετικό από την Primera Division φαίνεται πως χτυπάει η ΑΕΚ! Πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν την «Ένωση» να έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του εξαιρετικού φορ της Λας Πάλμας, Σέρχιο Αραούχο. 


Μια μεταγραφή που αν την πραγματοποιήσει προφανώς και θα συνιστά μεγάλη επιτυχία φέρεται να παλεύει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποίησε μέσω twitter ο Ισπανός δημοσιογράφος Νολίτο Χιμένεθ, ο Ισπανός επιθετικός που κυνηγάει η «Ένωση» είναι ο Σέρχιο Αραούχο.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της «Marca» στα Κανάρια Νησιά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον 24χρονο στράικερ της Λας Πάλμας, που είναι υπό δανεισμό για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Αραούχο (που αποτέλεσε τον βασικό συντελεστή της ανόδου των νησιωτών στην Primera Division πετυχαίνοντας 25 γκολ τη σεζόν 2014/15) συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη από την αστυνομία επειδή είχε υπερβεί κατ’ ελάχιστο το όριο αλκοόλ στο αίμα του.

Επειδή όμως αυτό είχε ξανασυμβεί στις 26 Σεπτεμβρίου, η Λας Πάλμας αποφάσισε να τον περιθωριοποιήσει (σ.σ. μέχρι εκείνο το σημείο είχε 7 συμμετοχές) και να τον παραχωρήσει δανεικό. Αυτή λοιπόν τη συγκυρία επιδιώκει να αξιοποιήσει η ΑΕΚ, αποκτώντας τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Σημειώνεται ότι ο Αραούχο ανήκε εξαετία 2009-15 στην Μπόκα Τζούνιορς (19 συμμετοχές, 1 γκολ με τη φανέλα της) και ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα (34 συμμετοχές, 7 γκολ) και στην Τίγκρε (23 συμμετοχές, 4 γκολ). Ακολούθησε η εξαιρετική σεζόν που προαναφέρθηκε με τη Λας Πάλμας στη Segunda Division, ενώ με τη φανέλα του συλλόγου έχει σημειώσει συνολικά 7 τέρματα σε 34 ματς.











Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.