Header Ads


Unlabelled «Ηρθες σ' ένα κλαμπ αλκοολούχο... Αραούχο! Αραούχο!» [vid]

«Ηρθες σ' ένα κλαμπ αλκοολούχο... Αραούχο! Αραούχο!» [vid]


Ο Σέρχιο Αραούχο πριν προλάβει να... πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα έγινε σύνθημα από τους οπαδούς της ΑΕΚ. 


Κάποιοι από αυτούς αντιμετώπισαν με χιούμορ το γεγονός ότι η σχέση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή με τη Λας Πάλμας... ξίνισε σαν κρασί, λόγω της αδυναμίας του ίδιου στη διασκέδαση.

Ο Αραούχο... απέτυχε σε αλκοτέστ στις 8 Νοεμβρίου του 2016 και καταδικάστηκε σε φυλάκιση εννέα μηνών για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Του απαγορεύθηκε η οδήγηση για δύο χρόνια, καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, όταν τον σταμάτησαν αστυνομικοί στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Αραούχο δεν φυλακίστηκε, καθώς βάσει της ισπανικής νομοθεσίας, κάθε ποινή μικρότερη από δύο χρόνια για ένα μη βίαιο έγκλημα συνήθως δεν απαιτεί την κάθειρξη του κατηγορουμένου, όταν δεν έχει προηγούμενες καταδικαστικές αποφάσεις στο μητρώο του. Οι σχέσεις του με την ομάδα του δεν ήταν οι καλύτερες και πήρε το δρόμο για την Αθήνα, όπως φαίνεται και στο βίντεο...

Πριν φθάσει στην Αθήνα έγινε σύνθημα και αντικείμενο σχολιασμού στα social media... Oι περισσότεροι συμφωνούσαν με χιούμορ ότι «Θα στενάξει η παραλιακή» κι άλλοι είχαν εμπνευσμένα στιχάκια να γράψουν για τον ίδιο και την Ενωση.

«Ηρθες σ' ένα κλαμπ αλκοολούχο... Αραούχο! Αραούχο!», ήταν ένα από αυτά που ξεχώρισαν όπως και το «Πίνεις μόνο ανθρακούχο! Αραούχο! Αραούχο!». 

*sentragoal.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.