Απίθανη δήλωση "Ελέ" για ΑΕΚ και Original! | AEK Fans Blog

Απίθανη δήλωση "Ελέ" για ΑΕΚ και Original!

Written By Juker on Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 | 10:33 μ.μ.

Διαβάσατε τι δήλωση έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ που βρήκε τον Αστέρα ηττημένο με 2-0 από την ΑΕΚ; Γιατί αναφέρθηκε στην Original.


Ο προπονητής του Αστέρα τόνισε ότι οι Αρκάδες έχασαν δίκαια, τονίζοντας πως καθοριστικό παράγοντα στο σημερινό αποτέλεσμα έπαιξε η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, αλλά και η συσπείρωση της Original...

«Επιβλήθηκε η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό και σε όλη τη διάρκεια του ματς, χάσαμε δίκαια, δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πολύ κακό timing για εμάς, έτυχε σε εμάς. Αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ, συσπείρωση από την ORIGINAL και μετά την προσωρινή αλλαγή που φέρνει πάντα η αλλαγή προπονητή, κάθονται τα πράγματα και βλέπεις αν είναι καλό ή όχι. Σε εμάς έτυχε κακό timing για αυτό το ματς. Και κάτι άλλο, που το έχω ξαναπεί και δεν είναι δικαιολογία, με αυτό το παρανοϊκό πρόγραμμα -γιατί κανένα δικό μας ματς δεν αναβλήθηκε- θα... μακελευτούν τα ρόστερ. Θα γονατίσουν οι ποδοσφαιριστές, θα έρθουν θλάσεις».

Συνεχίζοντας, ο Ελευθερόπουλος είπε πως «συνολικά έχουμε πολλές τελικές, είμαστε στην πρώτη 5άδα. Σήμερα μόνο μία, μας προβληματίζει, δεν μπήκαμε καν στο ματς, επιβλήθηκε η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό», για να αναφερθεί στη συνέχεια στην Ένωση: «Η αλλαγή προπονητή προσωρινά φέρνει κάτι διαφορετικό. Τώρα, στην πορεία αν αυτή η αλλαγή θα φέρει ή όχι κάτι διαφορετικό, θα φανεί στην πορεία. Ηταν κακό timing για εμάς».

Σε ερώτηση για την κακή εικόνα του Αστέρα στο ΟΑΚΑ, είπε ότι «προσπαθούμε να έχουμε παιχνίδι κατοχής, αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω, χωρίς εμμονές όμως. Αν πρέπει να πας σε δεύτερη μπαλιά, θα πας σε δεύτερη μπαλιά. Ως σκέψη, όμως, αυτό θέλουμε, να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δουλεύουμε πολύ και στη μετάβαση, σήμερα βέβαια ήμασταν πάρα πολύ αργοί σε αυτό. Θα υπάρχουν ματς που το ποδόσφαιρο που παίζεις δεν θα σου βγει. Συνεχίζουμε, έχω πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση, εκτιμούν τη δουλειά μου και εκτιμώ τα εφόδια που μου παρέχουν», για να προσθέσει: «Λατρεύω την τακτική αλλά η τακτική έρχεται 2η ή 3η. Το πρώτο είναι οι μονομαχίες. Θέλει καιρό ένας προπονητής για να χτίσει πράγματα. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήξεραν ότι πλέον δεν είχαν περιθώρια για απώλειες γιατί η ευθύνη, πλέον, είχε πέσει πάνω τους. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή για να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από την ΑΕΚ».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn