Header Ads


Unlabelled Έτοιμη για «ντου» στη Nova και η ΑΕΚ!

Έτοιμη για «ντου» στη Nova και η ΑΕΚ!


Τον ίδιο δρόμο με τον Παναθηναϊκό προτίθεται να ακολουθήσει η ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στην Ένωση «βράζουν» με την απάθεια της Super League και ετοιμάζονται για «ντου» στη Nova! 


Μετά το εξώδικο του Παναθηναϊκού προς τη Super League ΚΑΙ η ΑΕΚ εμφανίζεται έτοιμη να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε η «πράσινη» ΠΑΕ, βάζοντας «φωτιά» στη Super League.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sport-fm.gr, η «Ένωση» ετοιμάζεται για «ντου» στη Nova, ακολουθώντας την ίδια νομική διαδικασία με το «τριφύλλι», προκειμένου το συνδρομητικό κανάλι να αναγκαστεί να τακτοποιήσει τις οφειλές του!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σκέφτεται να αποστείλει και εκείνη εξώδικο στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με το οποίο θα απαιτεί την τακτοποίηση των οφειλών της Nova απέναντι στις ομάδες. Διαφορετικά, αν, δηλαδή, η Nova συνεχίσει να μην πληρώνει, τότε και η ΑΕΚ θα απαγορεύσει την είσοδο στις κάμερες του συνδρομητικού στο ΟΑΚΑ και δεν θα επιτρέψει τη μετάδοση των αγώνων της.

Έχει προηγηθεί, θυμίζουμε, άλλωστε, η ανταλλαγή εξωδίκων μεταξύ Nova και ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία θεωρεί ότι το συμβόλαιό της με το συνδρομητικό είναι πολύ μικρό και δυσανάλογο με το μέγεθός της. Επιπλέον, η ΑΕΚ «βράζει» με την απάθεια της Super League, θεωρώντας πως θα έπρεπε να πιέσει καταστάσεις, ώστε η Nova να καταβάλει τα οφειλόμενα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.