Header Ads


Επιθετικό-killer φέρνει η ΑΕΚ!

Επιθετικό-killer φέρνει η ΑΕΚ!


Με εντολή… άνωθεν, η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση επιθετικού μέσα στη βδομάδα, όπως αποκαλύπτει το sport-fm.gr! Δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα «παλεύει» η Ένωση, ενδεχόμενο να επανέλθει και για Αραούχο! 


Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στην «Ένωση», με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, «τρέχουν» το θέμα, προσδοκώντας στην απόκτηση μέσα στη βδομάδα ενός killer, που θα δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα της ομάδας, παίρνοντας κατευθείαν φανέλα βασικού!

Αυτήν τη στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν, ταυτόχρονα, δύο περιπτώσεις, που ταιριάζουν, φυσικά, στο στιλ που θέλει να «περάσει» ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά ίσως υπάρξει και κερασάκι στην τούρτα…

Γιατί, πέρα από τους δύο με τους οποίους μιλάει η ομάδα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ΑΕΚ να επανέλθει και για τον Σέρχιο Αραούχο!

Το ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει πως, αν υπάρξει μεγάλη ανατροπή δεδομένων, τότε ο «δικέφαλος» θα προσπαθήσει -εκ νέου- να φέρει τον 24χρονο γκολτζή στην Αθήνα.

Ποια είναι η μεγάλη ανατροπή; Να τον αφήσει η Λας Πάλμας να φύγει, καθώς αυτός ήταν ο λόγος που στην ΑΕΚ έλεγαν χθες (22/1) πως δεν ασχολούνται με αυτό το θέμα!

Η ισπανική ομάδα δεν έχει κλείσει τον αντικαταστάτη του Αραούχο, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι»… καίγονται για την απόκτηση βασικού επιθετικού και δεν μπορούν να περιμένουν. Αν, ωστόσο, η ομάδα από τις Κανάριες Νήσους αποκτήσει τον φορ που θέλει άμεσα (σήμερα ή αύριο, δηλαδή), τότε η ΑΕΚ ενδέχεται να κινηθεί για τη μεταγραφή και του Αργεντινού!

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.