Header Ads


Kεραυνοί από ΑΕΚτζή: «Διαλυμένο το μαγαζί, να βάλει λεφτά - Ξοφλημένος ο Χιμένεθ, καλύτεροι οι...»

Kεραυνοί από ΑΕΚτζή: «Διαλυμένο το μαγαζί, να βάλει λεφτά - Ξοφλημένος ο Χιμένεθ, καλύτεροι οι...»


Μεγάλες ατάκες από τον πατριάρχη του ρεπορτάζ της ΑΕΚ - "Καταξεφτιλιστήκαμε από τον Ολυμπιακό", "Δεν υπάρχει προοπτική και ελπίδα", "Ποδοσφαιριστές που ήταν στα υπόγεια"!


Με τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας μίλησε στον SportDog ο Διονύσης Αβούρης, για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Ο ιστορικός διευθυντής της Ώρας για Σπορ χαρακτήρισε δυσάρεστη έκπληξη και ξοφλημένη επιλογή την επιλογή Χιμένεθ από την ΑΕΚ, που πια είναι ένα διαλυμένο μαγαζί.

Αναφέρθηκε στην "καταξεφτιλιστική" ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0, που είχε τη σφραγίδα τού Ισπανού προπονητή, αλλά και στο γεγονός ότι χρειάζεται να μπούνε χρήματα στην ομάδα, για να μεγαλουργήσει ξανά.

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί...

Κύριε Αβούρη, ποιο είναι το σχόλιό σας για την έλευση Χιμένεθ στην ΑΕΚ;

"Ήταν δυσάρεστη έκπληξη η περίπτωση του προπονητή, θα μπορούσαν να βρούνε κάποιον 100 φορές καλύτερο. Τόσοι Έλληνες προπονητές υπάρχουν που θα μπορούσε να πάρει, για να βγάλει τη σεζόν. Ακόμα και τον Κωστένογλου, έναν δικό της προπονητή. Και τον Δέλλα. Ο Χιμένεθ γνωρίζουμε όλοι ότι δεν τα πήγε καλά και έφυγε κακήν κακώς. Δεν έχει να προσφέρει, τι θα κάνει; Διαπιστώνουμε ότι το μαγαζί είναι διαλυμένο. Δεν υπάρχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Οι προπονητές έχουν μεγάλο βάρος ευθύνης, αλλά έγιναν και επιλογές ποδοσφαιριστών από τα υπόγεια. Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν είναι οι εποχές σήμερα που με πενταροδεκάρες μπορείς να ξεχωρίσεις. Πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη".

Τι μπορεί να δώσει τώρα ο Χιμένεθ, με καριέρα σε καθοδική πορεία από όταν έφυγε από την ΑΕΚ, που δεν το έδωσε τότε στην "Ένωση";

"Ξοφλημένη κατάσταση είναι ο Χιμένεθ. Κατά ποια λογική προτιμήθηκε; Εκτός αν ήρθε για να δουλέψει τσάμπα. Τοτε ίσως να είναι καλή επιλογή. Αλλά μόνο και μόνο που ο Χιμένεθ έχει το 6 - 0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που καταξεφτιλιστήκαμε, θα έπρεπε να μην υπήρχε ποτέ η σκέψη επιστροφής του. Η ΑΕΚ θυμίζει τον στρατό, που δεν υπάρχει λογική. Η λογική είναι πολυτέλεια στην ΑΕΚ. Για παράδειγμα, από τον Νοέμβρη μήνα ψάχνουν για να πάρουν σέντερ φορ από τη Μαλαισία. Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Ολόκληρη ΑΕΚ χρειάζεται σέντερ φορ και ψάχνουν να πάρουν από εκεί; Και μετά qu'est-ce que c'est Ντίας; Που κάνει και τον δύσκολο για να έρθει; Λες και η ΑΕΚ είναι τα Άσπρα Χώματα".

Αποχώρηση Μοράις;

"Ο Μοράις έχει ευθύνες. Δεν είχε μάτι που λεμε. Κι ενώ όλοι έλεγαν ότι ήταν καλός στην προπόνηση και στα αποδυτήρια, αλλά και στα συστηματάκια του, δεν είχε μάτι από τον πάγκο. Δεν φταίει εξ' ολοκλήρου, βρήκε ένα συγκεκριμένο υλικό και με αυτό πορεύτηκε. Ελάχιστα παραπάνω θα μπορούσε να κάνει".

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη φετινή σεζόν;

"Είναι η χειρότερη σεζόν στην ιστορία της ΑΕΚ τις τελευταίες δεκαετίες. Ποτέ δεν είχε τη σημερινή κατάντια. Είναι τέτοιο κλίμα που η ΑΕΚ είναι ομάδα χωρίς οπαδούς. Αυτή τη στιγμή δεν πηγαίνει κανένας στο γήπεδο. Τι να πάει να δει; Δεν υπάρχει προοπτική, ελπίδα, τίποτα. Και το Κύπελλο να πάρει, δεν είναι τίποτα. Κανένας μεγάλος ευρωπαϊκός δεν ασχολείται με το Κύπελλο, είναι Κύπελλο της παρηγοριάς".

Τι θέλετε να συμπληρώσετε πριν κλείσουμε;

"Από το καλοκαίρι, εδώ στον SportDog, είχα πει ότι δεν θα παει πουθενά η ΑΕΚ. Όχι μόνο δικαιώθηκα, αλλά και προς το χειρότερο: Πήγε χειρότερα η ΑΕΚ από ό,τι περίμενα. Για να μεγαλουργήσει ξανά, πρέπει να κάνει ανάλογα μεγάλες μεταγραφές, να φέρει καλό προπονητή, να αλλαξουν τα πάντα άρδην. Τώρα όποιος περνάει έξω από το ΟΑΚΑ, τον βάζουν να παίξει. Κανονικά τώρα τα ξεχνάς όλα και βάζεις βάσεις για του χρόνου. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να πάρεις 2 - 3 παίκτες και να φτιάξεις μία βάση από τώρα. Αν το καλοκαίρι πας να πάρεις παίκτες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, δεν κάνεις τίποτα. Η ΑΕΚ για να μπορέσει να αναστηθεί πραγματικά, πρέπει να βάλουν λεφτά. Λεφτά δεν βάζουν όμως. Δεν είναι σαν τα παλιά χρόνια που μία ομάδα έπαιρνε 3 παίκτες, της έβγαιναν οι δύο και ήταν όλα καλά. Τώρα θέλει έτοιμους παίκτες, που να μπορούν να σταθούν στην ΑΕΚ".

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.