Header Ads


Unlabelled H ατάκα Χιμένεθ για την κατάσταση του Αραούχο

H ατάκα Χιμένεθ για την κατάσταση του Αραούχο


Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και για τον Αργεντινό επιθετικό.


Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη, ωστόσο παραδέχθηκε πως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο ματς με την Ξάνθη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η εβδομάδα για την ομάδα του ήταν δύσκολη αφού αρκετοί παίκτες του, αλλά και ο ίδιος, ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Επίσης, ο Ισπανός ρωτήθηκε για τον νεαποκτηθέντα Σέρχιο Αραούχο και τόνισε πως δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης, όμως τα ιταρικά του τεστ πήγαν καλά και θεωρεί πως θα βοηθήσει αγωνιστικά την ΑΕΚ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Στόχος μας ήταν η νίκη. Πάντα πιστεύω ότι στόχος είναι η νίκη. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα με πολλούς παίκτες να έχουν ίωση και για εμένα (σ.σ. ίωση) και στο 6ο λεπτό χάσαμε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για το σύστημα μας, τον Γκαλο.
Βρήκα και πάλι στην ΑΕΚ μια ανταγωνιστική ομάδα, με όρεξη και πρέπει να έχουμε φιλοδοξία γιατί αντιπροσωπεύουμε μια μεγάλη ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια που έγινε, δεδομένων των συνθηκών. Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Θέλω να κερδίζω, αλλά το αποψινό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αυτό που θα κάνουμε είναι να βλέπουμε ένα – ένα τα ματς. Και να πάμε βήμα - βήμα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ισορροπία αμυντική και επιθετική και για αυτό δουλεύουμε».

Για το παιχνίδι; «Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά με 10 από 6ο λεπτό είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Η Ξάνθη ήταν με πολύ χρόνο με παραπάνω με περισσότερους παίκτες, αλλά δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες, ίσως είχε περισσότερο έλεγχο στο παιχνίδι».

Για τον Αραούχο: «Δεν ξέρω ακόμη σε τι κατάσταση είναι, όμως τα ιατρικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατός και ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.