Header Ads


Unlabelled Εξελίξεις με τον Τζαβέλλα - Φλερτάρει με την ΑΕΚ!

Εξελίξεις με τον Τζαβέλλα - Φλερτάρει με την ΑΕΚ!


Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μείνει ελεύθερος απ' τον ΠΑΟΚ ο διεθνής αμυντικός και ήδη συζητάει με μεγάλη ομάδα της Super League! Ποια είναι, πάντως, η προτεραιότητά του;


Ο Γιώργος Τζαβέλλας συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και, μάλιστα, θα λάβει γερή αποζημίωση ύψους 1,5 εκ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως λέγεται δε, ο έμπειρος άσος μπορεί να συνεχίσει, πλέον, την καριέρα του σε όποια (ελληνική) ομάδα επιθυμεί, καθώς δεν υπάρχει κανένας περιορισμός από τον Δικέφαλο.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο διεθνής αμυντικός έσπασε το συμβόλαιο του με τους "ασπρόμαυρους", ανοίγει πλέον τον δρόμο για την ΑΕΚ, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει κατά το παρελθόν, ενδιαφέρεται πολύ έντονα και τόσο καιρό περιμένει στη γωνία.

Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει μια πρώτη προεργασία για τον παίκτη και φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν οι επαφές.

Πάντως, την ίδια στιγμή, παρόλο που ο παίκτης είναι θετικός για την Ένωση και βλέπει με καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική, ψάχνεται και για το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει δώσει εντολή στο μάνατζέρ του να κοιτάξει τι καλό υπάρχει εκτός συνόρων και συγκεκριμένα θέλει να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα με ένα γερό συμβόλαιο.

Αν, βέβαια, δε βρεθεί κάτι εξαιρετικό στην Ευρώπη, τότε αυτόματα θα αυξηθούν και οι πιθανότητες για την ΑΕΚ, η οποία, όπως προαναφέραμε, βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.