Τόσα χρήματα δίνει η ΑΕΚ για τον... προσωρινό αντί-Μοράις! | AEK Fans Blog

Τόσα χρήματα δίνει η ΑΕΚ για τον... προσωρινό αντί-Μοράις!

Written By pournD on Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 | 7:47 μ.μ.

Ποιο το μπάτζετ του Δικεφάλου για τον προπονητή και με ποια λογική γίνονται οι προσεγγίσεις των υποψηφίων.


Έχει διαρρεύσει στην πιάτσα πως ο προϋπολογισμός της ΑΕΚ για τεχνικό έως το καλοκαίρι, είναι της τάξεως των 80.000 ευρώ. Αυτά τα λεφτά θέλει να δώσει η διοίκηση του Δικεφάλου και δεν διαπραγματεύεται κάτι διαφορετικό.

Σίγουρα πρόκειται για ένα χαμηλό ποσό, έστω κι αν η σεζόν έχει μπει στο δεύτερο μισό της. Προφανώς και στόχος πλέον είναι κάποιος Έλληνας, που θα δεχτεί να μείνει με αυτά τα λεφτά στον κιτρινόμαυρο πάγκο έως το καλοκαίρι.

«Έλα και βλέπουμε», είναι η λογική της διοίκησης και ακριβώς κατ’ αυτόν τον τρόπο προσεγγίζει τους υποψηφίους. Δεν τους λέει πως θα μείνουν και την επόμενη σεζόν, αλλά δεν τους το αποκλείει κιόλας.

Η αίσθηση είναι πάντως πως θα καταλήξουν άμεσα με κάποιον από τους άνεργους της πιάτσας. Επίσης αίσθηση είναι πως δεν τους πολύ-ενδιαφέρει και ποιος τελικά θα είναι αυτός!

Έχουν βάλει μια σειρά στις επιλογές τους και ξεκινάνε κάνοντας την ερώτηση: «Τόσα είναι τα χρήματα, θέλεις; Σε ενδιαφέρει;». Αν ακούν «όχι, ευχαριστώ πολύ» (που ήδη το έχουν ακούσει τουλάχιστον μία φορά…), τότε πάνε στον επόμενο της λίστας και επαναλαμβάνουν το ερώτημα.

Ίσως από Πέμπτη (18/1) να υπάρχει νέος τεχνικός στα Σπάτα.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn