Header Ads


Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ποδοσφαιρικού τμήματος

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του ποδοσφαιρικού τμήματος


Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας.


Παρόντες ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κα Αγγελική Αρκάδη και από το ΔΣ της ΠΑΕ ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Καϊμακάμης και τα μέλη κ.κ. Αλέξης Αλεξίου και Κώστας Μαρινάκης.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές και στα άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε τα εξής: «Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους, προσωπική επιτυχία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας.  Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Βέβαια, το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη. Δεν την είχαμε, αλλά έχουμε κάνει κι εμείς τα λάθη μας. Δεν είμαι όμως  εδώ για λόγια λυπητερά. Είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο όπως και πέρυσι και ότι θα πάμε στα πλέι οφ για να παίξουμε για Ευρώπη και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Κώστας Γαλανόπουλος κέρδισε το πρώτο φλουρί που αντιστοιιχεί σε ταξίδι στη Βιέννη για δύο άτομα, ενώ από ένα τάμπλετ κέρδισαν οι Γιάκομπ Γιόχανσον και Τόμας Πέκχαρτ που βρήκαν τα άλλα δύο φλουριά. Τυχερός της κλήρωσης που έγινε για το ποσό των 1000 ευρώ ήταν ο Αντρέ Σιμοες

Στα ξεχωριστά φλουριά του ποδοσφαιρικού τμήματος, το πρώτο το βρήκε ο βοηθός λειτουργίας του προπονητικού Γιώργος Καλτσίδης και αντιστοιχεί σε τριήμερο ταξίδι σε ελληνικό προορισμό της επιλογής του και το δεύτερο ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Σταθάς που κερδίζει ένα τάμπλετ.

*aekfc.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.