Header Ads


Unlabelled Ράκος ο Μοράις, πήγε να τα βροντήξει!

Ράκος ο Μοράις, πήγε να τα βροντήξει!


Φήμες πως έκανε σκέψεις ακόμα και για παραίτηση. Πώς τον συγκράτησε το περιβάλλον του.


Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση ήταν την Τετάρτη (4/1) ο Ζοσέ Μοράις μετά από το τέλος της αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό πως πήγε στην αίθουσα Τύπου για να μιλήσει στους δημοσιογράφους σχεδόν μιάμιση ώρα μετά από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού! Οι ρεπόρτερ είχαν εκνευριστεί, με τα αρνητικά σχόλια για τον Πορτογάλο να ήταν πολλά, τα οποία εισέπραττε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.

Ο Μοράις πάντως ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση αυτή και υποσχέθηκε πως δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου εκείνα τα λεπτά, κατάλαβαν πόσο σκασμένος, πληγωμένος, απογοητευμένος και πικραμένος ήταν ο 51χρονος προπονητής. Σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Είπε όσα είχε να πει, απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις και έπειτα αποχώρησε. Όπως μαθαίνει η στήλη, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να μιλήσει με το στενό του περιβάλλον. Τους ανθρώπους που εμπιστεύεται. Όπου φέρεται να τους μετέφερε πως σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί αν οι διοικούντες νιώθουν πλέον πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

Αμέσως έγινε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσουν και να του διώξουν τέτοιες σκέψεις από το μυαλό. Ο Μοράις ήταν στεναχωρημένος όμως και ένιωθε πολύ άσχημα. Του εξηγήθηκε πως η διοίκηση έχει εμπιστοσύνη στο έργο και στη δουλειά του και πως τον στηρίζει, γι’ αυτό και δεν πρέπει να σκέφτεται τίποτε σχετικό με εγκατάλειψη της προσπάθειας.

Το θέμα έκλεισε κάπου εκεί. Το πιθανότερο πλέον είναι πως ο Πορτογάλο θα συγκεντρωθεί εκ νέου στο έργο του. Άλλωστε, ο Ιανουάριος είναι πάρα πολύ δύσκολος με ματς το ένα μετά το άλλο. Αυτό σημαίνει πως θα έχει άμεσα τις ευκαιρίες του να αποδείξει πράγματα και να αντιστρέψει το κλίμα.

Τον Μοράις τον ενόχλησαν εξαιρετικά και οι αποδοκιμασίες των οπαδών. Ήταν η πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ, όπου εισέπραξε μια τόση έντονη γιούχα την ώρα που αποχωρούσε. Και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος σαν άνθρωπος ο 51χρονος, καταρρακώθηκε ψυχολογικά. Για όσους τον ξέρουν, ήταν κάτι το απολύτως φυσιολογικό να του συμβεί.

Εν κατακλείδι ο Πορτογάλος έχει… πίεση. Δεν βιώνει και τις καλύτερες ημέρες του στην ΑΕΚ, πληγώνεται από την κριτική και τις αποδοκιμασίες και όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη αντίδραση-απόφασή του αν θα «στραβώσει» το επόμενο παιχνίδι ή κάποια από τα επόμενα.


Και το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δύσκολο με τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις: Στην Τρίπολη με τον Αστέρα (7/1) για το πρωτάθλημα, στη Λιβαδειά (10/1) για το κύπελλο, στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (15/1) για το πρωτάθλημα και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (18/1) ξανά για το πρωτάθλημα.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.