Header Ads


Unlabelled Απίστευτο "ξενέρωμα" με τον παιχταρά στην ΑΕΚ! Αυτά δε γίνονται...

Απίστευτο "ξενέρωμα" με τον παιχταρά στην ΑΕΚ! Αυτά δε γίνονται...


Προς οριστικό αδιέξοδο οδηγούνται οι συζητήσεις του Περέιρα Ντιας με τη Τζοχόρ για διαζύγιο. Οι λύσεις που εξετάζει η ΑΕΚ... με ή χωρίς τον Αργεντινό.


Σε «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγήθηκε η νέα προσπάθεια που έκαναν οι εκπρόσωποι του Περέιρα Ντίας για να έρθουν σε συναινετική λύση του συμβολαίου του πελάτη τους με την Τζοχόρ. Οι μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού (με τον οποίο έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες η ΑΕΚ) είχαν ταξιδέψει στη Μαλαισία και έκαναν νέο κύκλο επαφών με την νυν ομάδα του, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τα χρήματα που του οφείλονται, ώστε να επέλθει το διαζύγιο.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Τζοχόρ από την πλευρά της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του παίκτη να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, προκειμένου να γλιτώσουν το μεγαλύτερο μέρος (πολύ περισσότερα από τα μισά) από τα περίπου 500.000 δολάρια που του οφείλονται. Με αποτέλεσμα οι τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν «κολλήσει», με τις ελπίδες να επέλθει συμφωνία να είναι πλέον λίγες.

Έτσι, στην ΑΕΚ βρίσκονται προ αποφάσεων, όσον αφορά στις κινήσεις τους από εδώ και στο εξής. Και οι λύσεις που υπάρχουν σαν πρώτες σκέψεις, όσον αφορά στον πιθανό δρόμο που θα ακολουθηθεί, είναι πρώτον να αναζητηθεί ένας τρόπος για να μείνει ο παίκτης ελεύθερος δικαστικά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δεύτερον να προχωρήσουν μια από τις άλλες περιπτώσεις που έχουν στην ατζέντα τους για την επίθεση (οι οποίες αφορούν πιο κλασικά φορ) και παράλληλα να «δουλέψουν» δικαστικά του Ντίας με στόχο να γίνει και αυτή η προσθήκη και τρίτων η επιλογή για την επίθεση να γίνει αποφασίζοντας να εγκαταλειφθεί η υπόθεση του Αργεντνού.

Σε κάθε περίπτωση, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρχουν νέες επαφές με τους ατζέντηδες του Ντίας προκειμένου (αν δεν έχει αλλάξει κάτι θεαματικά αυτές τις ώρες) στην συνέχεια να αποφασίσει η ομάδα τις επόμενες κινήσεις της, ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος χωρίς προσθήκη στην γραμμή κρούσης.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.