Header Ads


Unlabelled Ανατροπή με Τσέρι, φαβορί ο ΜακΓκραθ για ΑΕΚ!

Ανατροπή με Τσέρι, φαβορί ο ΜακΓκραθ για ΑΕΚ!


«Τούμπα το θέμα του ξένου στην ΑΕΚ! Ενώ όλα έδειχναν πως ο Ουίλ Τσέρι... έρχεται, η Γκαζιαντέπ ζήτησε χρόνο μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του και η «Ένωση» στρέφεται στον Ντόνι ΜακΓκραθ! 


Μέσα σε λίγη ώρα άλλαξαν άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση της απόκτησης ξένου γκαρντ από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ουίλ Τσέρι φαίνεται να απομακρύνεται για την «Ένωση», καθώς η Γκαζιαντέπ ζήτησε χρόνο από τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι να βρει τον αντικαταστάτη του. Στη «βασίλισσα», ωστόσο, βιάζονται και θέλουν να αποκτήσουν παίκτη… χθες!

Οι Τούρκοι, συγκεκριμένα, στην τελευταία επικοινωνία που είχαν με τους ανθρώπους του «δικεφάλου», ζήτησαν διορία, τουλάχιστον, ως το επόμενο Σάββατο, με αποτέλεσμα να ατονήσουν οι συζητήσεις και οι Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς να στρέφονται σε άλλες λύσεις για την άμεση ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της ομάδας.

Φαβορί, λοιπόν, γίνεται ο Ντόνι ΜακΓκραθ, το όνομα του οποίου «έπαιξε» πολλάκις τις προηγούμενες μέρες.

Ο Αμερικανοϊρλανδός (που έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2009-10 και έχει περάσει από το Αιγάλεω και, δύο φορές, από τον ΠΑΟΚ) αγωνιζόταν στο NBDL με τους Λονγκ Άιλαντ Νετς. Εκεί, σε 12 συμμετοχές φέτος, μέτρησε κατά μέσο όρο 8,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 9,1 ασίστ σε 36' λεπτά συμμετοχής.

Είναι 32 χρονών και το γεγονός ότι γνωρίζει τα ελληνικά παρκέ, αλλά και την ΑΕΚ, καθιστούν την περίπτωσή του εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Συν ότι είναι άμεσα διαθέσιμος, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λούντβιμπουργκ. Έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Κράσνι Οκτιάμπρ και Ομπραντόριο.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.