Header Ads


«Χ» σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα!

«Χ» σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα!


Μπρα ντε φερ χωρίς νικητή ανάμεσα σε Ξάνθη και ΑΕΚ στα Πηγάδια. Οι αποβολές των Γκάλο και Τριάδη χάλασαν τα σχέδια και των δύο που έμειναν χωρίς φάσεις και γκολ (0-0) σε ένα ματς που ήδη ξέχασαν. 


Κόλλησαν στο 0-0 Ξάνθη και ΑΕΚ στα Πηγάδια. Σε ένα κάκιστο ματς που σημαδεύτηκε από τις αποβολές των Γκάλο (6') και Τριάδη (58') καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να κυριαρχήσει και να επιβάλει τον ρυθμό της.

Τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Βραζιλιάνος μπακ της Ένωσης ανέτρεψε εκτός περιοχής των Λουσέρο και αποβλήθηκε σωστά από τον Παπαδόπουλο. Οι Ακρίτες δεν ρίσκαραν και με εξαίρεση την φάση του 38' όπου ο Μπάρκας ήταν σε ετοιμότητα στο σουτ του Τριάδη, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο.

Οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 58' όταν ο φορ της Ξάνθης είδε δεύτερη κίτρινη (και οι δύο σωστές) μέσα σε τέσσερα λεπτά. Από εκεί και πέρα κανένας απ' τους δύο προπονητές δεν θέλησε να παίξει τα... ρέστα του για το τρίποντο με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.