Header Ads


Κίνδυνος για «ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ» η υπόθεση Ντίας!

Κίνδυνος για «ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ» η υπόθεση Ντίας!


Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, ο Ντίας δέχθηκε πρόταση από τη Λεόν.


Την ώρα που η ΑΕΚ περιμένει το έγγραφο το οποίο θα αποδεικνύει ότι ο Περέιρα Ντίας έμεινε ελεύθερος από την Τζοχόρ, πολύ… χοντρά στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή έχει μπει η Λεόν! Σύμφωνα με πληροφορίες του «InstaSport.gr» ο προπονητής της μεξικανικής ομάδας Χαβιέ Τορέντε, έχει βάλει ως απόλυτη προτεραιότητα τον 26χρονο φορ και περιμένει απόψε ή στη χειρότερη περίπτωση αύριο την απάντησή του!

Στο Μεξικό γνωρίζουν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό πως δίνουν πολλές πιθανότητες να κερδίσει τελικά τη μάχη για την απόκτηση του Ντίας. Ωστόσο όλη αυτή η ιστορία κρύβει 100% τεράστιο παρασκήνιο. Οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις δε, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό και προβληματισμό.

Αν η κατάσταση δεν ξεκαθαρίσει άμεσα (μέχρι αύριο συγκεκριμένα), τότε δεν αποκλείεται να έχουμε πλήρη ανατροπή σκηνικού και η ΑΕΚ να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Ωστόσο η ΑΕΚ θα χρεωθεί στην πλάτη της ένα φιάσκο μεγαλύτερο από ό,τι στην περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ!

Στο Μεξικό λέγεται ότι για τον Περέιρα Ντίας έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτονται τα ονόματα των ενδιαφερόμενων ομάδων. Αυτό όμως που τονίζεται χαρακτηριστικά, είναι ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό…

*instasport.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.