Header Ads


Unlabelled Το μαρτύρησε παίκτης της ΑΕΚ: «Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα»

Το μαρτύρησε παίκτης της ΑΕΚ: «Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα»


Το αρνητικό κλίμα των τελευταίων ημερών στην Ένωση επιβεβαίωσε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης που χαρακτήρισε ευκαιρία για νέα αρχή το ματς με τον Παναθηναϊκό.


Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε στο novasports.gr για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και για το πως δεν θα επηρεάσουν την Ένωση τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Σουηδός διεθνής αναμένεται για ένα ακόμα παιχνίδι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδεκάδα του Δικεφάλου και φαίνεται αποφασισμένος τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του να αλλάξουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί:

"Όλοι στην ομάδα είναι απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αλλάξουν πολλά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και σημαίνει πολλά για μας και φυσικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο.

- Ανησυχεί μήπως η ομάδα παρουσιαστεί επηρεασμένη από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα;

Κάθε αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλος. Δεν σκεφτόμαστε και τόσο πολύ τι συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά το βλέπουμε ως ένα νέο παιχνίδι, ένα μεγάλο παιχνίδι και θα σημάνει πολλά για μας αν πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν έχει σημασία τι έχει ήδη συμβεί στη σεζόν ή τι θα συμβεί στο μέλλον, αφού αυτό το ματς είναι όντως μεγάλο για μας.

- Ουσιαστικά θα το χαρακτήριζες νέα αρχή για την ομάδα σου;

Φυσικά. Κάθε παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει νέα αρχή για μας. Αυτό λέγαμε και στα προηγούμενα ματς, αλλά απογοητευτήκαμε από τα αποτελέσματα και τώρα προσπαθούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα σε κάθε αγώνα που θα δώσουμε. Αυτός της Κυριακής είναι μια καλή ευκαιρία για μας να κάνουμε νέα αρχή.

- Για τη συνεργασία του με τον Αϊντάρεβιτς; Πιστεύει ότι αποδίδει ή χρειάζεται περισσότερος χρόνος;

Στο ποδόσφαιρο όλοι χρειάζονται χρόνο κι αυτό αφορά και τους νέους παίκτες σε μια ομάδα και τη συνεργασία μεταξύ νέων συμπαικτών. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όμως δεν έχεις πάντα αυτό τον χρόνο. Χρειαζόμαστε άμεσα αποτελέσματα, ανεξάρτητα με το ποιος αγωνίζεται. Σε μια ιδανική κατάσταση όμως στο χώρο του ποδοσφαίρου, όλη η ομάδα χρειάζεται χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει καλύτερα. Γι' αυτό όμως θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.