Header Ads


Unlabelled Αποκάλυψη Πέκχαρτ για το μέλλον του και τρομερή "μπηχτή" για τα ΜΜΕ!

Αποκάλυψη Πέκχαρτ για το μέλλον του και τρομερή "μπηχτή" για τα ΜΜΕ!


Τί είπε ο Τσέχος σχετικά με το αν θα μείνει στην ΑΕΚ, αλλά και για τις... κακές συνήθειες των δημοσιογράφων;


Ο Τόμας Πέκχαρτ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αποκάλυψε πως συζητά με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του!

Όπως δήλωσε ο υψηλόσωμος φορ στο "sitesport.cz" της Τσεχίας, έχει ήδη πραγματοποιήσει μια συνάντηση με τους διοικούντες της Ένωσης, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογράψει. Ο ίδιος, πάντως, τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο διεθνής παίκτης έκανε και μια ξεκάθαρη νύξη προς του δημοσιογράφους δηλώνοντας πως... ευτυχώς δεν μπορεί να διαβάσει ελληνικά άρθρα, καθώς γράφονται απίστευτα πράγματα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις:

«Αισθάνομαι υπέροχα στην ΑΕΚ, έχω σκοράρει αρκετά το τελευταίο διάστημα, κάτι που είναι ιδανικό για έναν επιθετικό. Κάνοντας μια αναδρομή αυτόν τον έναν χρόνο που είμαι στην ΑΕΚ, η απόφασή μου να έρθω εδώ ήταν το πιο σωστό βήμα, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποια πράγματα που δεν συνηθίζονται… (γέλια).

Έχει να κάνει με τους προπονητές. Σε έναν χρόνο έχω δει έξι προπονητές! Αυτό σημαίνει πως έρχεται νέος προπονητής ανά δύο μήνες κατά μέσο όρο. Δεν το βλέπουμε συχνά, όμως συμβαίνει στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος εδώ».

Για το αν τον επηρεάζουν οι αλλαγές προπονητών είπε: «Είναι δύσκολο να συνηθίσω κάθε προπονητή τόσο γρήγορα. Κάθε προπονητής έχει και μια διαφορετική φιλοσοφία, ένα διαφορετικό σύστημα παιχνιδιού, που ποντάρει σε άλλους παίκτες».

Για τον Χιμένεθ, τόνισε: «Φαίνεται να με εμπιστεύεται. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμουν άρρωστος πριν το παιχνίδι και με περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έπαιξα 90 λεπτά στην Ξάνθη. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι επειδή μείναμε νωρίς με 10 παίκτες. Ένιωθα σαν να έτρεξα μαραθώνιο. Μετά το παιχνίδι πήγα κατευθείαν στο κρεβάτι για ξεκούραση. Το ίδιο και επτά συμπαίκτες μου».

Για τα σχόλια που ακούει από τον κόσμο, επεσήμανε: «Όταν ακούς καλά σχόλια στην Ελλάδα είναι όμορφο. Διαφορετικά δεν είναι τόσο ευχάριστο. Είχαμε και αρνητικές εμπειρίες. Συνήθως μετά από μεγάλα παιχνίδια. Για παράδειγμα τον φθινόπωρο μετά από μία ήττα από τον Ολυμπιακό μας περίμενε κόσμος. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο περιστρέφεται γύρω από μια τεράστια πίεση».

Για τα ΜΜΕ σχολίασε: «Ευτυχώς δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά άρθρα. Συμπαίκτες μου όμως διαβάζουν. Μερικές φορές μου λένε τι γράφετε και είναι κάποια τρελά πράγματα! Η πίεση είναι τεράστια για τους παίκτες και τον προπονητή. Ειδικά για τον προπονητή που είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Αυτή η νοοτροπία είναι ίδια παντού. Με τη μόνη διαφορά ότι στην Ελλάδα ο προπονητής δεν παίρνει πολύ χρόνο.

Ο τωρινός μας προπονητής έχει συμβόλαιο για τρεις μήνες. Ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να χάνει. Δυο φορές κερδίσαμε ως τώρα, ενώ έχουμε και μια ισοπαλία. Οπότε είναι σε καλή θέση… Όμως μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα αν έρθουν δυο ήττες».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.