Header Ads


Οι συγκλονιστικοί διάλογοι του Ούγκο με τον κόσμο της ΑΕΚ!

Οι συγκλονιστικοί διάλογοι του Ούγκο με τον κόσμο της ΑΕΚ!


Ο Ούγκο Αλμέιδα με ανάρτηση του στο Facebook, έδειξε ότι δεν κρύβεται πίσω από τις ήττες και με τον τρόπο του θέλησε να συσπειρώσει τον κόσμο.


«Δύσκολες συνθήκες. Ένα γκολ δεν ήταν αρκετό. Αλλα συνεχίζουμε να πολεμάμε, επειδή είμαστε ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ποτέ δεν τα παρατάει. Τιμάμε τη φανέλα», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ούγκο, με τον κόσμο να σχολιάζει εξοργισμένος.

Χαρακτηριστικό είναι το πρώτο σχόλιο, το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε στον Αλμέιδα: «Γιατί δεν το βουλώνετε όλοι και να επιστρέψετε στις νίκες; Είμαστε απογοητευμένοι. Απλά σκάστε όλοι σας. Έχουμε μπουχτήσει».

Ο Αλμέιδα, ο οποίος όσο ήταν ενεργός θέλησε να απαντήσει σε όλους, τόνισε: «Σεκαταλαβαίνω. Είσαι απογοητευμένος, όπως και εγώ. Όπως και όλη η ομάδα. Δουλεύουμε, τρέχουμε, παλεύουμε, αλλά τα αποτελέσματα δεν μας δικαιώνουν. Θα μπορούσα να μην μιλάω, ναι. Αλλά έχω μάθει να μην κρύβομαι στα δύσκολα. Είμαι εδώ και θα σου πω ότι εμείς θα αλλάξουμε τα πράγματα. Και θέλουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας».

Ένα άλλο σχόλιο, έγραφε: «Είσαι καλός στρατιώτης, δείξε τον δρόμο και στους άλλους», ήταν ένα άλλο σχόλιο, με τον Πορτογάλο να απαντάει: «Φίλε μου, όταν νικάμε, νικάμε όλοι μαζί και όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει εγώ σε μία ομάδα. Και χρειαζόμαστε όλους τους στρατιώτες για τις επόμενες μάχες», δείχνοντας ότι ο Ούγκο έχει κερδίσει πόντους.

Τα σχόλια του κόσμου συνέχισαν να καταφθάνουν μέχρι το πρωί, με τον Πορτογάλο να προσπαθεί να απαντήσει σε όλους και να αντιστρέψει το κλίμα, κερδίζοντας την εκτίμηση των Ενωσιτών.

*aek1924.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.