Header Ads


Unlabelled «Κοντά στο τέρμα έχει... ένστικτο ο Μεληκιώτης»

«Κοντά στο τέρμα έχει... ένστικτο ο Μεληκιώτης»


Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στο SDNA για το ντεμπούτο του Δημήτρη Μελικιώτη με την ΑΕΚ και σκιαγράφησε τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει.


Ο Δημήτρης Μελικιώτης πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ένωσης και ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού είχε πολύ καλή απόδοση, συμμετείχε στη φάση του γκολ, στην οποία έκανε εξαιρετική ασίστ και έφτασε κοντά στο να σκοράρει και ο ίδιος. Κάπως έτσι, έκανε την... αρχή, που είναι το ήμισυ του παντός.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, που αγωνίζεται στη Βέροια ως δανεικός από την ΑΕΚ και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν συμπαίκτης με τον νεαρό επιθετικό, προκειμένου να μας μιλήσει για αυτό το ντεμπούτο του, αλλά και για τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

«Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ένας πολύ καλός χαρακτήρας. Ένα παιδί που του λες 'γεια΄ και ντρέπεται να απαντήσει. Διαθέτει πολύ καλά στοιχεία. Μπορεί να παίξει τόσο ως φορ όσο και στα άκρα, δεξιά και αριστερά, γιατί έχει πολύ καλό κορμί, αλλά και ταχύτητα για το ύψος του.

Το γεγονός ότι έπαιξε τόσο γρήγορα στην ΑΕΚ και έδειξε πράγματα, δείχνει ότι συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Είναι σημαντικό αυτό γιατί είναι σε μια ηλικία που σίγουρα μπορεί να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, να γίνεται συνεχώς καλύτερος», ήταν τα λόγια του Βασιλαντωνόπουλου.

Σε ερώτηση ποιο θεωρεί ότι είναι το πιο δυνατό στοιχείο του Μεληκιώτη, που δεν έχουμε δει ενδεχομένως έως τώρα, ο νεαρός ακραίος τόνισε: «Όταν παίζει κοντά στο αντίπαλο τέρμα, έχει το ένστικτο του γκολ. Κάποιοι παίκτες το έχουν, κάποιοι όχι. Εκείνος το έχει».

Όσον αφορά στους δικούς του προσωπικούς στόχους, ο Βασιλαντωνόπουλος μας είπε: «Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι να βοηθήσω τη Βέροια για να πετύχει τον στόχο της όσο πιο γρήγορα γίνεται, όμως σίγουρα αυτό που θέλω είναι να επιστρέψω στην ΑΕΚ το καλοκαίρι και να έχω την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω.

Προς το παρόν, δουλειά και μόνο δουλειά. Αυτή με έφτασε έως εδώ και έτσι θέλω να συνεχίσω όσο παίζω».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.