Header Ads


Unlabelled Μέσω Ιμπραΐμοβιτς και Βιεϊρά, το… κονέ για Μπράβο!

Μέσω Ιμπραΐμοβιτς και Βιεϊρά, το… κονέ για Μπράβο!


Η παρουσία του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα δεν είναι καθόλου τυχαία. 


Ο Σουηδός βετεράνος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζεται από την ποδοσφαιρική κοινότητα με σεβασμό καθότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε ένας άψογος επαγγελματίας,δημιουργώντας στενούς δεσμούς με όλους τους ανθρώπους που συναναστράφηκε στην πλούσια καριέρα του.

Αλλά και στη Σουηδία με τη φανέλα της εθνικής, κατάφερε να βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, μέσα στη Σιδηρά φρουρά της σκανδιναβικής ποδοσφαιρικής σχολής. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπόρεσε και δημιούργησε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Oπως αναφέρει μάλιστα η «ΩΡΑ των σπορ», ο Μαϊστόροβιτς χρησιμοποίησε αυτό το «χαρτί» για να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Φεντερίκο Μπράβο και παράλληλα να προσεγγίσει με διακριτικότητα και λεπτότητα τον Αργεντινό κεντρικό χαφ.

Τονίζεται μάλιστα πως ο Ιμπραΐμοβιτς «χτύπησε την πόρτα» του πάλαι ποτέ κορυφαίου Γάλλου χαφ και προπονητή της Νιου Γιορκ Σίτι, Πατρίκ Βιεϊρά, έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τον Μαϊστόροβιτς και να μπορέσει ν’ αποκομίσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειαζόταν ο «Χίτμαν» για να κάνει «δουλειά» με τον Φεντερίκο Μπράβο!

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.