Header Ads


«Τελείωσε» από την ΑΕΚ ο Αραβίδης!

«Τελείωσε» από την ΑΕΚ ο Αραβίδης!


Σε αναζήτηση ομάδας είναι πλέον ο Χρήστος Αραβίδης. Ο 30χρονος επιθετικός ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 


Τελειωμένος είναι από την ΑΕΚ ο Χρήστος Αραβίδης. Είναι κάτι που ουσιαστικά είχε φανεί ύστερα από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αποβλήθηκε για κουτουλιά στον Μπέριο, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο, καθώς ενημερώθηκε επίσημα από την ομάδα του.

Άνθρωπος της Ένωσης, μίλησε μαζί του, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ» και του μετέφερε την απόφαση του συλλόγου. Ο έμπειρος επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κοιτάζει κυρίως προς το εξωτερικό, καθώς αυτήν την εντολή έχει δώσει στους εκπροσώπους του.

Πάντως, ενδιαφέρον έχουν δείξει και ελληνικές ομάδες. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έβλεπε με κακό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του και ενώ συνυπήρξαν οι δυο τους στον Πανιώνιο λίγους μήνες πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ. Παράλληλα, είχε ακουστεί το όνομά του και για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο και δύσκολα θα κινηθούν για τον Χρήστο Αραβίδη.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.