Header Ads


Unlabelled Βινίσιους: «Έρχομαι στην ΑΕΚ για τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Βινίσιους: «Έρχομαι στην ΑΕΚ για τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»


Λίγη ώρα πριν... φτιάξει βαλίτσες για Αθήνα, ο Βινίσιους Φρέιτας μιλά στο SDNA και επιβεβαιώνει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.


Η Ελλάδα θα είναι, μετά την Ιταλία και την Ελβετία, ο τρίτος σταθμός στην... ευρωπαϊκή καριέρα του 24χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ. Μερικές ώρες πριν τσεκάρει εισιτήρια και επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την «Ένωση», ο Βινίσιους μίλησε στο SDNA και δήλωσε χαρούμενος για τη νέα πρόκληση.

Το βράδυ της Κυριακής ότι υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, αλλά και το πρωί της Δευτέρας για την επίτευξη συμφωνίας και με τη Λάτσιο, στην οποία ανήκει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο, από το 2013.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη συμφωνία. Είναι οριστικό και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια φανταστική πόλη» ήταν η πρώτη ατάκα του πανευτυχή Βινίσιους, ο οποίος φαίνεται πως έρχεται έτοιμος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο στόχος του νεαρού αμυντικού για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τη μελλοντική παρουσία του στην «Ένωση»;

«Φέτος θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τους νέους συμπαίκτες μου να μπούμε στα πλέι οφ και να πάρουμε το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Και τις επόμενες χρονιές να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά κατακτώντας τίτλους. Μακάρι αυτά να είναι τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Έρχομαι με μεγάλη διάθεση» είναι η απάντησή του στο SDNA.

Ο Βινίσιους αναμένεται αργότερα σήμερα ή αύριο στην Ελλάδα, καθώς απομένουν λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν ώστε να πάρει το τελικό «ΟK» και να ταξιδέψει.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.