Header Ads


Unlabelled Ο καφές του Αραβίδη με παρέα-έκπληξη

Ο καφές του Αραβίδη με παρέα-έκπληξη


Μπορεί ο Χρήστος Αραβίδης να παραμένει ακόμη στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό φαίνεται πως είναι μόνο για το θεαθήναι... Την ίδια μέρα που η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Παναιτωλικό, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τους (τύποις) συμπαίκτες του αλλά λίγη ώρα νωρίτερα «συνελήφθη» να απολαμβάνει ανέμελος τον καφέ του σε πολυσύχναστο στέκι της Κηφισιάς, δείχνοντας και στην πράξη πως αποτελεί «ξένο σώμα» για την Ενωση.


Ο Αραβίδης μετράει μέρες ή καλύτερα ώρες προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, μετά από εκείνη την ανόητη ενέργειά του στο τελευταίο παιχνίδι του 2016 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα με την α λα Ζιντάν κεφαλιά στον Μπέριο, που «κρέμασε» την ομάδα του.

Και παρά το γεγονός πως φήμες ήθελαν ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης) να κινούνται για την απόκτησή του, η πραγματικότητα αναφέρει πως προτεραιότητά του αποτελεί το εξωτερικό, ακόμη κι αν ο «εκλεκτός» προορισμός είναι η Κύπρος.

Από τη στιγμή φυσικά που δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι, ο «Αραβας» είχε κάθε δικαίωμα να βρίσκεται όπου επιθυμεί, ωστόσο ερωτηματικά προκάλεσε η παρέα του στο cafe, την οποία αποτελούσαν ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ Μάκης Σιδηρόπουλος -βασικός εμπλεκόμενος στο «Koriopolis» για τα στημένα παιχνίδια του 2011- αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού Μπάμπης Σταμούλης, ο οποίος αποχώρησε από το τιμόνι του μενιδιάτικου συλλόγου τον περασμένο Μάιο..

sentragoal
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.