Header Ads


Unlabelled Παλεύει για Αραούχο, «δουλεύει» και κάτι άλλο η ΑΕΚ...

Παλεύει για Αραούχο, «δουλεύει» και κάτι άλλο η ΑΕΚ...


Η Ένωση συνεχίζει τη... μάχη για τον Αραούχο, αλλά θέλει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, καθώς ο χρόνος πιέζει.


Όπως είναι εμφανές πλέον τόσο από τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, όσο και από αυτές του ίδιου του Σέρχιο Αραούχο, η ΑΕΚ έχει εντείνει τις κινήσεις της και η... μάχη για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τη δεδομένη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κομμάτι του οικονομικού δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς η Ένωση έχει δείξει τη διάθεση να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνται (1,2 εκατ. ευρώ στον ποδοσφαιριστή για την κάλυψη του συμβολαίου του για 18 μήνες).

Ωστόσο, υπάρχουν κυρίως δύο ζητήματα που κρατούν τα πράγματα στάσιμα. Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΑΕΚ επεδίωξε εξ αρχής να προχωρήσει στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για ενάμιση χρόνο, ενώ η Λας Πάλμας μέχρι στιγμής επιμένει να παρουσιάζεται θετική μόνο μέχρι το καλοκαίρι και το δεύτερο σχετίζεται με την διαπίστωση των Κιτρινόμαυρων ότι οι Ισπανοί προσπαθούν να κερδίσουν συνεχώς χρόνο, επιδιώκοντας να ολοκληρώσουν πρώτα την δική τους κίνηση στη γραμμή κρούσης, πριν προχωρήσουν στην παραχώρηση του Αραούχο.

Όμως, επειδή τα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να δουλεύουν εντατικά ακόμη μια περίπτωση επιθετικού, προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ενδεχόμενο να μην καταφέρουν τις αμέσως επόμενες ώρες να κλείσουν τη συμφωνία με τη Λας Πάλμας.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.