Header Ads


Αυτή είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αραούχο!

Αυτή είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Αραούχο!


Διαβάστε τι συμφώνησε να υπογράψει ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος έρχεται σήμερα στη χώρα μας!


Η ΑΕΚ κάνει το μπαμ του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Σέρτζιο Αραούχο έχοντας συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον παίκτη όσο και με την Λας Πάλμας. Ο 25χρονος Αργεντίνος γκολτζής ήταν ο καλύτερος επιθετικός από όσους ασχολήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδος η ΑΕΚ και τελικά κατάφερε να τον πάρει.

Ακόμη και το “ναυάγιο” της κλεισμένης μεταγραφής του Ντίας ευνόησε την ΑΕΚ που παίρνει καλύτερο παίκτη, έναν εν ενεργεία σέντερ φορ Πριμέρα Ντιβιζιόν που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πλησιάσει Ελληνική ομάδα αν δεν είχε συμβεί το θέμα με το… αλκοτέστ.


Η ΑΕΚ πήρε την πληροφορία ότι ο προπονητής θέλει να δοθεί δανεικός ο παίκτης παρότι είναι το αγαπημένο παιδί του προέδρου της Λας Πάλμας και την αξιοποίησε άμεσα. Από την πρώτη στιγμή συμφώνησε με τον παίκτη και με τον πατέρα του που είναι και μάνατζερ του και μετά έπρεπε να τα βρει με την Λας Πάλμας. Εκεί υπήρχαν δυσκολίες και για αυτό βγήκε και η διάψευση της Κυριακής που σας είχαμε εξηγήσει ότι έγινε για λόγους τακτικής αφού μετά την υπόθεση Ντίας η ΑΕΚ φυσάει και το… γιαούρτι.

Τελικά μετά από οριακές διαπραγματεύσεις και αφού η ΑΕΚ ανέλαβε να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του “Τσίνο” και να δώσει ένα ενοίκιο και στην Λας Πάλμας έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε οριστική συμφωνία με την Λας Πάλμας Η ΑΕΚ παίρνει τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και μετά είναι στο χέρι της, με την σύμφωνη γνώμη και του παίκτη, να τον κρατήσει και για τον επόμενο χρόνο.

Η ΑΕΚ πλήρωσε κάτι παραπάνω αλλά ελέγχει απόλυτα την κατάσταση αφού μετά το τέλος του δανεισμού, το καλοκαίρι του 2018, θα υπάρχει ρήτρα αγοράς του Αραούχο καθορισμένη από τώρα. Ετσι αν δεν συμβεί κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο ο Αραούχο μέχρι την Πέμπτη θα είναι στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στα χέρια του ένα επιθετικό υπερόπλο που και ο ίδιος το ξέρει πολύ καλά και βέβαια από το πρώτο… λεπτό έδωσε την έγκριση του για την απόκτηση του.

Πολύ μεγάλο ρόλο στην απόκτηση του Αραούχο έπαιξε και ο ίδιος ο παίκτης που συμφώνησε από νωρίς με την ΑΕΚ και πίεσε κι αυτός πάρα πολύ ώστε η Λας Πάλμας να τα βρει με την Ενωση.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.