Header Ads


Νέο έγκλημα από τον Μοράις!

Νέο έγκλημα από τον Μοράις!


Το ρίσκο να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες της ΑΕΚ πήρε ο Ζοσέ Μοράις για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. «Πρώτη» για Μεληκιώτη, επιστροφή Τσιγκρίνσκι. 


Μπορεί το Κύπελλο να είναι πλέον ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΚ για την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο ο Ζοσέ Μοράις επέλεξε να αφήσει αρκετούς βασικούς εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Τρίτη.

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να δώσει ανάσες στους Μάνταλο, Γιόχανσον, Ντίντακ και Μπάρκα, που έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης δεν πήρε μαζί του τον τιμωρημένο Βράνιες (που επίσης έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο), αλλά αντίθετα επέλεξε τους υπό παραχώρηση Τζανετόπουλο και Ντίας.

Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μεληκιώτης, ενώ επιστρέφει μετά από καιρό ο υγιής πλέον Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Μεληκιώτης, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.