Header Ads


Πιθανή άμεση αντικατάσταση Μοράις από την ΑΕΚ

Πιθανή άμεση αντικατάσταση Μοράις από την ΑΕΚ


Επαφές με 1-2 προπονητές που μπορούν να έρθουν άμεσα στην ΑΕΚ και πιθανώς-αν πείσουν-να μείνουν και του χρόνου έχει η διοίκηση της ΠΑΕ. Πιθανή η άμεση αντικατάσταση Μοράις. Αποφασίζει ο Μελισσανίδης. 


Η ΑΕΚ εξακολουθεί να παρουσιάζει αποκαρδιωτική εικόνα και ο Ζοσέ Μοράις μοιάζει αδύναμος να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο. Η αναζήτηση προπονητή εγνωσμένης αξίας είναι σε εξέλιξη εδώ και καιρό, ωστόσο οι επιλογές της αγοράς δεν είναι πάρα πολλές και αρκετοί εξ αυτών που ξεχωρίζουν δεν ρισκάρουν να αναλάβουν μια προβληματική ομάδα μεσούσης της περιόδου.

Στις τάξεις της διοίκησης είναι σαφές πως υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός, καθώς όσο ο Πορτογάλος προπονητής παραμένει υπηρεσιακός του… εαυτού του και δεν αλλάζει η εικόνα της «Ένωσης», αυξάνεται ο ήδη ορατός κίνδυνος να μείνει η ομάδα εκτός play offs και να χάσει και το στόχο του Κυπέλλου.

Γι’ αυτό και τις τελευταίες ώρες εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο άμεσης αντικατάστασης του Μοράις (μετά τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό), με κάποιον ξένο προπονητή, που θα αναλάβει να σώσει ό,τι σώζεται από τη φετινή περίοδο και αν τα καταφέρει δεν αποκλείεται να πάρει νέα ευκαιρία για να συνεχίσει μετά το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεχωρίσει 1-2 τέτοιες περιπτώσεις προπονητών, χωρίς να ζητήσει εισήγηση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ή τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Αν επιτευχθεί συμφωνία με κάποιον εξ αυτών, τότε θα πάρει τη θέση του Μοράις το συντομότερο. Η ΑΕΚ θα συνεχίσει να ψάχνει στην αγορά για προπονητή, αλλά με περισσότερη άνεση και δίχως πίεση χρόνου αξιολογώντας στην πορεία τη δουλειά του αντικαταστάτη του Πορτογάλου. Αν δεν καταστεί εφικτό να προσληφθεί άμεσα προπονητής για αυτή την ειδική αποστολή, η «Ένωση» θα συνεχίσει να πορεύεται μέχρι νεωτέρας με τον Μοράις, με όσους κινδύνους συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά με τη μοίρα του συγκεκριμένου προπονητή προδιαγεγραμμένη.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.