Header Ads


Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει η ΑΕΚ: Παίρνει πρωταθλητή του ΝΒΑ!

Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει η ΑΕΚ: Παίρνει πρωταθλητή του ΝΒΑ!


Η AEK μιλάει με τον 31χρονο Αμερικάνο φόργουορντ, Nτορέλ Ράιτ που το 2006 κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ.


Η ΑΕΚ εντυπωσίασε χθες, όχι τόσο με την εμφάνισή της, όσο με τον χαρακτήρα, που έδειξε κόντρα στη Παρτίζαν. Τα χαμόγελα έγιναν ακόμη περισσότερα από το γεγονός ότι ο Γιούρι Ζντοβτς έριξε για 23 λεπτά στο παρκέ τον 20χρονο Γιώργο Τσαλμπούρη και αυτός τον δικαίωσε με το παραπάνω.

Η «Ενωση», όμως, είναι αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα και σε αυτό το πλαίσιο ανακατεύει για μία ακόμη φορά την τράπουλα. Οπως έχετε ενημερωθεί από το SDNA, ο Τζαουάντ Ουίλιαμς είναι κοντά στη πόρτα της εξόδου, καθώς τον τελευταίο καιρό είναι μακριά από τον πραγματικό του εαυτό. Χθες, πάντως, ήταν θετικός κόντρα στην Παρτίζαν.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, κινείται να αντικαταστήσει τον Ουίλλιαμς και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA μιλάει με τον Ντορέλ Ράιτ, έναν φόργουορντ με 11ετή θητεία στο ΝΒΑ. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό όνομα, που έκανε μεγαλύτερη χρονικά καριέρα στους Μαϊάμι Χιτ, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα το 2006 (στην ομάδα, που είχε Σακίλ Ο' Νιλ, Πέιτον και Ουέιντ) αλλά πιο ποιοτικά έπαιξε στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Στους «πολεμιστές» είχε την σεζόν 2010-2011 ως μέσο όρο 16.4 πόντους.

Πέρυσι ο 31χρονος, ύψους 2.06, Ράιτ έπαιξε στην Κίνα και στους Ντράγκονς, έχοντας 24.3 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά ματς. Φέτος ήταν με τους Λος Αντζελες Κλίπερς, αλλά είδε την πόρτα της εξόδου. Ο Ράιτ έχει παίξει επίσης με Μπλέιζερς και Σίξερς, ενώ έχει περάσει και λίγο από το NBDL.

*sdna.gr



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.