Μένει στα Σπάτα ο Αραβίδης; | AEK Fans Blog

Μένει στα Σπάτα ο Αραβίδης;

Written By Juker on Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 | 10:42 μ.μ.

Τι εκτιμά το περιβάλλον του Έλληνα επιθετικού για το μέλλον του στην ΑΕΚ. Τι μεσολάβησε και ποια η στάση της ΠΑΕ.


Κάνουν εντύπωση πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην πιάτσα, από το πολύ στενό περιβάλλον του Χρήστου Αραβίδη, σχετικά με το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στα Σπάτα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, ο «Άραβας» θα συνεχίσει στην ΑΕΚ (!) και μετά από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και αυτό διότι δεν κατάφερε η «Ένωση» να κλείσει το ντιλ με τον Ντίας.

Το ναυάγιο με τον Αργεντινό στράικερ δηλαδή, άνοιξε εκ νέου την πόρτα στον Αραβίδη, που είχε μπει σε καθεστώς… καραντίνας, λόγω της πρόσφατης αστείας αποβολής του (με κουτουλιά!).

Πάντως, οι πληροφορίες αυτές (επαναλαμβάνουμε κυκλοφορούν ευρέως στην πιάτσα τα τελευταία 24ωρα), δεν ταιριάζουν με τη στάση που εξακολουθεί να κρατάει η διοίκηση του Δικεφάλου απέναντι στον ποδοσφαιριστή.

Δηλαδή, ούτε ο Μαϊστόροβιτς τον έχει ενημερώσει ότι άλλαξε κάτι από πλευράς Μελισσανίδη (ο επιχειρηματίας είχε πει στον τεχνικό διευθυντή να εξηγήσει στον Αραβίδη πως δεν υπολογίζεται και να βρει ομάδα να φύγει), ούτε και του έχει δοθεί το «ok» να επιστρέψει σε πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Παρ’ όλα αυτά, τα παραπάνω που σας γράψαμε, για το τι λέει το περιβάλλον του παίκτη, είναι πραγματικότητα και τσεκαρισμένα. Το τι στα αλήθεια ισχύει, θα αποδειχθεί εντός των ημερών καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει μπει στη τελική της ευθεία.

*onsports.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn