Header Ads


Unlabelled Λουτσέσκου ο «εκλεκτός» και... άλλοι πέντε για αντί-Μοράις

Λουτσέσκου ο «εκλεκτός» και... άλλοι πέντε για αντί-Μοράις


Ιδιαίτερα βαρύ παραμένει το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ, μετά την ήττα με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου (8/1)/ Στη δεινότερη θέση από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα βρίσκεται βεβαίως ο Ζοσέ Μοράις, χωρίς προς παρόν να υπάρχει κάτι οριστικό αν ο Πορτογάλος μένει η φεύγει…


Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Μοράις πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος» από τον πάγκο της Ενωσης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Οσον αφορά τον πιθανό αντικαταστάτη του, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο εκλεκτός των ανθρώπων του δικεφάλου είναι ο Ραζβαν Λουτσέσκου που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με την Ξάνθη. Βεβαίως η περίπτωση του 47χρονου Ρουμάνου μόνο εύκολη δεν είναι καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ακριτική ομάδα.


Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ εστιάζει την προσοχή της σε προπονητές από την Ελλάδα, είτε πρόκειται για Ελληνες, είτε γενικότερα για ξένους που όμως έχουν εμπειρία από την χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, ένα ακόμη όνομα που άρχισε να ακούγεται είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος τη σεζόν 2012-13 είχε κάνει καλή πορεία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιπλέον παίζουν και τα ονόματα των Στάικου Βεργέτη, αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος πριν λίγο καιρό αποχώρησε από τον Ηρακλή. Στην λίστα υπάρχουν και οι Τόνι Σαβέφσκι και Νίκος Κωστένογλου

Οσον αφορά τον Μοράις, θυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη Πέμπτη (5/1), μία ημέρα μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, ο Πορτογάλος είχε λάβει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους ιθύνοντες την ΑΕΚ. Τότε υποστήριζαν πως «… δεν υπάρχει θέμα Μοράις, προχωράμε μαζί του», προσθέτοντας μάλιστα ότι «… το ματς με τον Αστέρα δεν αποτελεί κριτήριο για την παραμονή του».

Ωστόσο όπως φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να αλλάξει την επιδεινούμενη κατάσταση  στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Πλέον θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στον κίτρινο πάγκο.Μάλιστα εκτιμάται πως θα είχε ήδη αποχωρήσει, αν δεν βρισκόμασταν σε τόσο κακό τάιμινγκ για αλλαγή τεχνική ηγεσίας.

Κι αυτό γιατί οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ  «τρέχουν» και μάλιστα είναι σημαντικές. Την Τρίτη η ομάδα δίνει τον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ενώ στις 15 Ιανουαρίου ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

*sentragoal.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.