Header Ads


Unlabelled Τέλος τα… ψέματα για τον Βασιλόπουλο

Τέλος τα… ψέματα για τον Βασιλόπουλο


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ φανερώνει ότι ο δήμαρχος δεν μπορεί, από το νόμο πλέον, να παίξει άλλα παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ.


Είναι αλήθεια πως ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις, σχετικά με τα τεχνάσματα που θα μπορούσε να βρει και να καθυστερήσει τα πάντα γύρω από το γήπεδο. Σήμερα, όμως, μπήκε τέλος σε αυτή την ιστορία και πλέον θα είναι… υπόλογος απέναντι στους νόμους του κράτους και όχι στην ΑΕΚ και στους πολίτες του δήμου του, που βλέπουν το έργο του γηπέδου να ξαναδίνει ζωή στην πόλη τους.

Όπως ξεκάθαρα αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατο έγγραφο του ΥΠΕΝ, κατόπιν σχετικού ερωτήματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, τονίζεται ότι ο Δήμος υποχρεούται, σύμφωνα με τον νόμο, να εγκρίνει την υποβληθείσα υψομετρική μελέτη» και συμπληρώνει: «Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση του Δήμου επί του θέματος θα σημαίνει όχι μόνο εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υλοποίηση του έργου, αλλά θα εγείρει και σημαντικές ευθύνες για  παράβαση καθήκοντος των Υπηρεσιών του.  Ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα γίνουν από όλους σεβαστοί οι νόμοι του Κράτους».

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το παραπάνω κομμάτι που εκθέτει τον δήμο. Τα απόσπασμα όπου η ΠΑΕ ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, είναι επίσης ένα στοιχείο που δείχνει ότι πλέον ο δήμος είναι μόνος του. «Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς, στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, που τα τρία τελευταία χρόνια βοήθησαν στην όλη διαδικασία». Και φυσικά πουθενά δεν υπάρχει ο δήμος στην υπόθεση.

Πλέον, όπως προκύπτει από τα παραπάνω, όλοι έχουνε συμφωνήσει για την ανέγερση του γηπέδου,πλην του Δήμου, ο όποιος ωστόσο είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου πλέον, να υπογράψει άμεσα την υψομετρική μελέτη και να ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής αδείας.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.