Header Ads


Unlabelled Αϊντάρεβιτς: «Να κάνουμε νίκες παντού»

Αϊντάρεβιτς: «Να κάνουμε νίκες παντού»


Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς μίλησε για την «αντεπίθεση» που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, τόνισε ότι θα παίζει... όπου του πει ο Χιμένεθ και αναφέρθηκε στο ματς με την Ξάνθη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός μέσος στη Nova:

«Όλοι αισθάνονται ότι είναι μια νέα αρχή. Είναι μια ευκαιρία για όλους να δείξουν τις φιλοδοξίες τους, την ποιότητά τους. Οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής είναι στο ίδιο επίπεδο με όλους. Όλοι θα δώσουν μάχη για να παίξουν και πιστεύω ότι ο προπονητής θέλει να δει ποιότητα στο παιχνίδι μας. Αυτό γίνεται μόνο με σκληρή δουλειά. Είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή. Είναι κάτι νέο, με νέες ιδέες, με νέα φωνή. Είναι φυσιολογικό και πάντα συμβαίνει όταν έρχεται ένας καινούριος προπονητής όλοι είναι σε εγρήγορση.

Θα παίξω οπουδήποτε μου πει ο προπονητής. Φυσικά και θέλω να παίζω στο κέντρο, όπου μπορώ να έχω περισσότερο τη μπάλα. Αν δεν έχω τη μπάλα δεν βλέπετε τον πραγματικό Αϊντάρεβιτς. Μου αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου, να τους βάζω μέσα στο παιχνίδι. Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Πάντα θέλω να βοηθάω με τη δύναμη και τον σωματότυπό μου. Να κρατάω τον αντίπαλο μακριά μου, να δημιουργώ χώρους για τους συμπαίκτες μου. Φυσικά θέλω να παίζω στο κέντρο, αλλά αν είμαι "δεκάρι", "οκτάρι" ή "εξάρι" δεν έχει σημασία.

Πρέπει να πάμε στην Ξάνθη για να νικήσουμε. Αν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στις ομάδες που προπορεύονται, δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς. Έχουν μένει 14-15 παιχνίδια, δεν ξέρω ακριβώς πόσα, αλλά πρέπει να νικήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα, αν θέλουμε να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είναι απλό, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή, ανεξάρτητα αν αντίπαλός μας είναι ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός. Πρέπει να νικάμε εντός κι εκτός έδρας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.