Header Ads


Αγωγή του Ανακριτή στον Ολυμπιακό... λόγω ΑΕΚ!

Αγωγή του Ανακριτή στον Ολυμπιακό... λόγω ΑΕΚ!


Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσω της εκπομπής του «Έφεση της Τρίτης», ο Ειδικός Ανακριτής Διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!


Μετά την ήττα του Ολυμπιακό στο περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 13 Φεβρουαρίου του 2016, η οποία ήταν η πρώτη τους στην Super League, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προχωρήσει στην ακόλουθη διαρροή, η οποία δημοσιεύθηκε πανομοιοτύπως στο σύνολο σχεδόν των Αθλητικών Μέσων της χώρας: «Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι και δεύτερη αποβολή φάντασμα.

Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός Παναθηναϊκάκιας Εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι».

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Ο κ. Ανδρεάδης, ο οποίος είχε απαγγείλει κατηγορίες σε 34 πρόσωπά (ανάμεσα στα οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης) για την υπόθεση της«εγκληματικής οργάνωσης τον Ιούνιο του 2015, προσβεβλημένος ασφαλώς από τον χαρακτηρισμό του ως «σκευωρό», απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι διοικούντες την οποία όμως δεν του απάντησαν ποτέ, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής αποζημίωσης για αδικοπραξία μετα συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 η αγωγή έχει ήδη εκδικαστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και σύντομα αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης για αυτή την υπόθεση, η οποία είναι πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά της Ελλάδας, καθώς δεν συμβαίνει συχνά ένας υψηλόβαθμος και απόλυτα σεβαστός δικαστικός λειτουργός να εξωθείται σε τέτοιες νομικές κινήσεις προκειμένου να προστατέψει την αξιοπρέπειά του ανυπόγραφα δημοσιεύματα.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση κλήθηκαν ως μάρτυρες ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, και άλλοι παράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη συγκεκριμένη διαρροή, η οποία δημοσιεύθηκε σχεδόν απαράλλαχτη σε πολλά Μέσα αλλά ποτέ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, σχεδόν αμέσως μετά τη λήξη εκείνου του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διατείνονται ότι μετά την κατάθεση της αγωγής του Γιώργου Ανδρεάδη επικοινώνησαν με τα Μέσα που δημοσίευσαν αυτή τη διαρροή, καλώντας τα να... διαψεύδουν δημοσίως ότι είχε την παραμικρή σχέση με τον σύλλογο του Πειραιά, κάτι το οποίο ασφαλώς εκείνα αρνήθηκαν να πράξουν.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.