Header Ads


Unlabelled Τι είναι αυτά που λες, ρε Μοράις; Στην ΑΕΚ είσαι!

Τι είναι αυτά που λες, ρε Μοράις; Στην ΑΕΚ είσαι!


Διαβάσατε ποια ήταν η δήλωση του Ζοσέ Μοράις για το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;


Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου χαρακτήρισε αποδεκτή την ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε μια δήλωση που δεν συνάδει με την ιστορία της "Ένωσης", που πρέπει να παλεύει πάντα για τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μοράις είπε:

"Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Σε σχέση με τις ευκαιρίες εμείς από την πλευρά μας δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες ο αντίπαλος δημιούργησε επίσης κάποιες ευκαιρίες από δικά μας λάθη όμως. Σαν αποτέλεσμα η ισοπαλία μου φαίνεται κάτι το νορμάλ απ' αυτό που είδαμε μέσα στο γήπεδο.

Εμείς παίξαμε κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλο και ψάχνοντας το γκολ. Ενώ ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε την αντεπίθεση, γρήγορες επιθέσεις και κάποιους συνδυασμούς του Μπεργκ με τον Λέτο. Ήταν ένα ντέρμπι και πάντα ένα ντέρμπι είναι δύσκολο και για τις δυο ομάδες, οπότε είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα".

Κοιτάζοντας πίσω αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια του 2017, πόση λογική βλέπετε στο να ξεκινήσει και στα τρία ματς ως βασικός ο Αϊντάρεβιτς, το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν στον άξονα;

"Θέλω να μιλήσω γενικά για την ομάδα, η επιλογή των παικτών είναι για να είναι καλύτερη η ομάδα. Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάποια άλλα ματς θα υπάρξουν άλλες επιλογές. Καταλαβαίνω την ερώτηση αλλά μπορούμε αν θέλετε προσωπικά κάποια στιγμή να σας εξηγήσω".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.