Σήμερα τελειώνει του Ντίας! | AEK Fans Blog

Σήμερα τελειώνει του Ντίας!

Written By Juker on Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 | 3:15 μ.μ.

Είτε θετικά είτε αρνητικά η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να  τελειώσει το... σίριαλ της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού...


Είναι γνωστό πως στην ΑΕΚ ο μεγάλος - διακαής πόθος για την γραμμή κρούσης είναι ο Χόρχε Περέιρα Ντίας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι "κιτρινόμαυροι" αποδέχτηκαν χωρίς τη θέληση τους να εξελιχθεί σε... σίριαλ με πολλά επεισόδια η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Στην ΑΕΚ πλέον είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν στην ημέρα που διανύουμε μια και καλή το θέμα του 26χρονου Αργεντινού επιθετικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr η υπόθεση θα τελειώσει είτε θετικά είτε αρνητικά αφού πλέον στην Ένωση δεν έχουν διάθεση να περιμένουν άλλο τον Ντίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αργεντινός κυνηγός έχει προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ ωστόσο εμπόδιο έχει σταθεί η Τζοχόρ. Κι αυτό διότι δεν βρίσκεται η λύση στα οφειλόμενα του ποδοσφαιριστή, ενώ εδώ να ξεκαθαρίσουμε-επειδή ακούστηκε και αυτό- ότι η ΑΕΚ θα του δώσει λεφτά και στη συνέχεια θα τα πάρει πίσω ο παίκτης από προσφυγή, δεν ισχύει. Και αυτό γιατί αν ο Ντίας πάρει στα χέρια του χαρτί λύσης του συμβολαίου του, τότε δεν θα μπορεί να κάνει προσφυγή, αφού η λύση της συνεργασίας τους θα είναι κοινή συναινέσει.

*gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn